Lijst van producten op merk Shimano

Mountainbiken is snel geëvolueerd sinds de vorige introductie van Shimano's topniveau XTR groepset in 2010. Shimano ziet verschillende richtingen in het mountainbiken met wielmaten en rijstijlen veranderen en definieert nu vier hoofdcategorieën binnen mountainbiken. Concurrerende Cross Country wordt gedreven door fysieke inspanningen tijdens Enduro richt zich op de meer technische uitdagingen, maar beide hebben equivalenten in de niet-competitieve Trail niveau. Om mountainbikers die alleen genoegen nemen met het beste van dienst, Shimano introduceert vandaag de nieuwe rijder afgestemd XTR M9000 groepset.

Ritme is de essentie van een soepele krachtoverbrenging en een juiste versnelling stap is de sleutel tot het behoud ritme op gevarieerd terrein. De CS-M9000 11-speed 11-40T cassette is het breedste scala cassette Shimano ooit heeft geproduceerd en ook de meest evenwichtige. Dankzij de "ritme stap" progressie Het handhaaft berekend, schokvrije gear stappen van de ene versnelling naar de volgende, bespaart ruiters energie en het helpen van hun stroom op het spoor te houden. Shimano introduceert ook een nieuwe premium 11-speed ketting die betere prestaties voor mountainbikers levert; de CN-HG900-11 maakt gebruik van een HG-X11 speciale asymmetrische plaat design en nieuwe oppervlakte SIL-TEC behandeling Shimano's.

Rider tuned concept van Shimano's begint met het tandwiel combinaties en XTR M9000 heeft opties voor alle rijstijlen en mountainbikes. De 1x11 aandrijflijn is de beste optie als je een competitief Cross Country of Enduro racer en je weet precies uw vaardigheden en het niveau van het terrein je gaat staan. Als u wilt dat concurrerend en flexibel te zijn dan 2x11 is de non-compromis keuze. Voor degenen die liever een all-round fiets om paden te verkennen en elke klim te veroveren, heeft Shimano een veelzijdige en bewezen 3x11 aandrijflijn ontwikkeld.

Naast de versnelling combinaties zijn er twee verschillende crankarm opties beschikbaar. De eerste optie is de FC-M9000 ras specifieke crank arm met een Q-factor van slechts 158mm en een 3D holle gebonden lichtgewicht linker crank arm, die gebruikt kan worden voor enkel of dubbel gebruik. De andere optie is de FC-M9020, een parcours specifieke crankarm met een koud gesmede super sterke constructie en een standaard 168mm Q-factor voor 1x, 2x of 3x setups. Beide krukken hebben één PCD dus als je wilt veranderen van een enkele ring te verdubbelen of verdrievoudigen je alleen maar naar de tandwielen te veranderen. De specifieke XTR 1x retentie tandwiel functies technologie met een uniek tandprofiel dat de noodzaak voor het bewaren van apparaten elimineert. Nieuwe XTR M9000 biedt assortiment en zorgt voor ritme voor diverse rijstijlen en het terrein om vloeiende, harmonische trappen te creëren - het uiteindelijke doel van een aandrijflijn.

De geheel nieuwe XTR M9000 wielen merk een serieuze keerpunt voor Shimano in premium mountainbike wielstellen; dit zijn eerste mountainbike Shimano wielen carbon laminaat velg technologie beschikken. Van ultra-licht en duurzaam ras wielen om all-mountain afgestemd trail velgen in 27,5 en 29 "opties, de geheel nieuwe XTR wielen gebruiken 28 butted spaken zowel voor- en achterzijde en voorzien van een nieuwe lichtgewicht lager en as systeem.

Shimano's erfenis van toonaangevende rem ontwerp komt voort uit haar toegewijde studie van de componenten van de controle: warmte, kracht en stijfheid. Nieuwe XTR M9000 remmen in de eerste race en trail versies bieden verschillende niveaus van warmteregeling van een geïsoleerde zuiger (glasvezel fenol) en geïsoleerde pad coating die 10 procent meer warmte weerstand ontstaat. De XTR M9000 race is de ultieme balans tussen gewicht en vermogen dankzij een magnesium remklauw en meester hendel lichaam evenals een carbon remhendel en beschikt ook over de nieuwe-stuur clearing I-spec II montage. De XTR M9020 parcours rem heeft een stijve monolichaam remklauw en wordt standaard geleverd met Ice Technologies gevind remblokken voor een verdere vermindering van verwarming. Samen met de bewezen Freeza SM-RT99 rotors deze remmen geven optimale remprestaties onder alle omstandigheden.

Goede schakelprestaties geeft rijders de mogelijkheid om de fiets soepel en op de meest efficiënte versnelling bedienen. De verbeterde ergonomische ontwerp van Shimano XTR M9000 herdefinieert de versnelling en levert opmerkelijke prestaties. De versnellingspook heeft een dual-gestructureerde anti slip oppervlak, voorzien van meerdere, instant en 2-weg vrijkomen en is gemaakt van carbon om gewicht te besparen. Zoals aangegeven in de weg equivalente Dura-Ace, XTR gebruikt polymeerbeklede innerlijke kabels om de controle te verbeteren en verlaagt de verschuiving inspanning van 20% ten opzichte van de vorige XTR versnellingspook.

Nieuwe FD-M9000 meesters Shimano's vooraan verschuiven voor double en triple crank sets met de allereerste side-Swing voorderailleur ontwerp dat verschuiving prestaties verhoogt met 100 procent. Speciaal ontworpen met moderne crossmotoren in het achterhoofd, Shimano XTR FD-M9000 Side-Swing voorderailleur biedt 15mm van toegenomen afstand tot de banden, terwijl nieuwe kabel routing drastisch vermindert het verschuiven inspanning.

De nieuwe Shadow RD + ontwerp heeft een nog lager profiel om zichzelf te beschermen en optimaliseert de schuine hoek die de verschuiving inspanning verlaagt en verbetert de stabiliteit. De nieuwe Shadow RD + clutch heeft een eenvoudiger externe koppeling afstelling en een breder scala van beweging voor een betere setup.

Met een verfijnde Shadow RD + koppeling achterderailleur, een nieuw front derailleur structuur en een nieuwe XTR ketting, M9000 biedt de meest stabiele aandrijflijn de industrie ooit heeft gezien. Samen met de rijder afgestemd opties voor krukken, remmen, wielen en pedalen maakt XTR M9000 de meest complete mountainbike groepset in de markt.

Vandaag Shimano lanceerde een gloednieuwe versie van de meest populaire weg groepset wereldwijd, de 105. De nieuwe 105 (5800-serie) keurt de belangrijkste kenmerken van de eerder geïntroduceerde ras bewezen groupsets Dura-Ace en Ultegra en brengt het naar de fietsliefhebbers voor elke dag paardrijden. De belangrijkste nieuwe functies zijn een 11-speed aandrijving die nauwkeuriger en lichter dan ooit verschuift, verbeterde remkracht en een betere controle van de fiets.

Shimano's nieuwe 105 geeft het breedste scala van road rijders de mogelijkheid om een groepset die is geïnspireerd door professionele ruiters rijden. Of het nu voor dagelijks rijden of langere ritten & beklimmingen in het weekend.

De nieuwe 105 heeft een 11-speed aandrijving en heeft een aantal belangrijke eigenschappen van Dura-Ace en Ultegra. De 105 heeft dat hetzelfde licht actie en gedefinieerd klik betrokkenheid als Dura-Ace en Ultegra. Mede door het polymeer gecoate kabels en deels vanwege de vernieuwde derailleurs en shifters. Dit toont duidelijk Shimano's filosofie van system engineering. Alle onderdelen zijn individueel ontworpen om samen te werken als een groepset. De verschuiving hendels hebben een compacte grip die meer comfort en controle biedt tijdens een rit. De hendel kan worden aangepast voor verschillende maten de hand met een 10mm schroef type hebt bereikt aan te passen. De voorderailleur heeft een langere koppeling arm in combinatie met een nieuwe veermechanisme. Ook de achterderailleur heeft een nieuwe veermechanisme en kabel toonhoogte, die robuust verstelbaarheid biedt.

De iconische vier arm crank biggelden van Dura-Ace om de nieuwe 105 en geeft de beste krachtoverbrenging en balans tussen stijfheid en lichtgewicht. Het heeft ook één bout cirkel met een diameter voor compacte en traditionele dubbele crankstellen wat betekent één crankarm fits all voorversnellingstandwiel grootte. De tandwielen zijn verkrijgbaar in 34, 36, 39, 50, 52 en 53 tanden. De 11-speed cassette biedt kleine versnelling stappen die ritme en cadans te optimaliseren en is beschikbaar in: 12-25, 11-28, 11-32. De ketting wordt behandeld met Shimano's SIL-TEC coating om soepeler lopen en langer te dragen in alle omstandigheden.

Vergeleken met de vorige 105 groepset (5700) Shimano maakte het remsysteem efficiënter en verhoogde remkracht met 10%. Dit is voornamelijk te wijten aan de nieuwe symmetrische dual-pivot remklauw. De remmen zijn compatibel tot 28c banden en ook beschikbaar in een direct mount versie (BR-5810).

Vorig jaar introduceerde Shimano hydraulische schijfremmen voor op het weggebruik. De hydraulische remmechanisme werd geïntegreerd in de Di2 hendel (ST-R785). Deze hefboom was opmerkelijk compact. Iedereen zei dat dit was vanwege de integratie met Di2. Maar vandaag Shimano lanceert een steeds compacter hydraulische schijfrem hefboom voor mechanische verschuiven, de ST-RS685. Een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van wegen hydraulische schijfremmen. Deze nieuwe hydraulische schijfrem is compatibel met mechanische Dura-Ace en Ultegra 11 speed groepsets Shimano's en werkt ook met hun nieuwe 105 groepset die vandaag werd gelanceerd als goed.

Ingenieurs Shimano's in staat waren om een minerale olie reservoir en remsysteem omvat alle in de compacte en ergonomische mechanische hendel. Hydraulische schijfremmen steeds hoge consistente remwerking, ongeacht de weersomstandigheden door middel van innovatieve warmte- management en remvermogen dat kan worden afgestemd op de rijomstandigheden, terrein, grootte en capaciteiten rijders '. Kortom, meer remkracht met minder inspanning. De hendel is voorzien van een 10mm bereik aanpassing van de controle voor mensen met een kleinere of grotere handen te passen.

De remklauw dat Shimano introduceerde vorig jaar (BR-R785) is bijgewerkt en vervangen door een nieuwe remklauw (BR-RS785). Deze remklauw is kabelgeleiding verbeterd. In plaats van de hendel aan de buitenkant van de remklauw, loopt nu de kabel aan op de binnenkant van de remklauw (recht type).

Shimano uitgerust zijn hydraulische schijfremmen met Ice-technologie. Een cooling-technologie voor constante prestaties. De beklede rotorblad, met een 3-lagen sandwichstructuur roestvrij staal en aluminium heeft een beter straling voorstelling die de temperatuur vermindert ongeveer 100 graden. Er zijn twee Freeza SM-RT99 rotorformaat opties voor aanpasbare remprestaties. 140mm als een standaard en 160mm als een optie voor mensen die meer remkracht nodig.

2014 line-up:
Nieuw bij Shimano wiel line-up is de WH-RX830. Dit tubeless 11-speed road wiel voor hydraulische schijfremmen remmen is carbon gelamineerd en heeft een 17c brede rand. Dit verbetert de stijfheid, het besturen van stijfheid en past bij de trend voor een bredere road banden. Samen met Shimano schijfrem systeem de wielen zorgen voor een krachtige combinatie van stopping power, controle en comfort. De wielen hebben Cup & Cone lagers en een centrum slot schijfmontagesysteem voor 140mm en 160mm SM-RT99 rotors.

Er zijn 774 producten.

Item 1-36 van 774 in totaal item(s)