Onze webwinkel maakt gebruik van functionele cookies en analytisch cookies. Er worden geen gebruikers gegevens verzameld, vergaarde informatie is anoniem

cancel
Ergon GP1-S Handvatten & Bar-End - Bio Kork
 • Ergon GP1-S Handvatten & Bar-End - Bio Kork
 • Ergon GP1-S Handvatten & Bar-End - Bio Kork

Ergon GP1-S Handvatten - Rohloff/Nexus - Bio Kork

€ 31,95
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Levertijd: 2-4 werkdagen (NL)*

Ergon GP1  handvatten voor gebruik met eenzijdige draaishifter / draaischakelaar Gripshift®,  Rohloff®,  Nexus® (rechts) De GP1 BioKurk heeft dezelfde ergonomische grip als de rest van de Ergon performance serie handvatten.

Aantal
Levering 2-3 dagen

 • ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren
 • ✓ Bezorging €4,99 (NL), gratis thuis bezorgen bij een bestelling vanaf €100 (NL) ✓ Bezorging €4,99 (NL), gratis thuis bezorgen bij een bestelling vanaf €100 (NL)
 • ✓ Niet goed, binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren. ✓ Niet goed, binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren.

Ergon GP1-S Handvatten - Rohloff/Nexus - Bio Kork

De GP1 BioKurk heeft dezelfde ergonomische grip als de rest van de Ergon performance serie handvatten, maar nu met de unieke antibacteriële en hypoallergenische eigenschappen van kurk. Kurk's natuurlijke dempings eigenschappen maken het een ideaal grip materiaal, en met zijn lage dichtheid blijft het gewicht van het handvat ook nog eens erg laag. Met de aluminium klem kan het handvat makkelijk vastgezet en afgesteld worden in ieder hoek.

BioKurk

Het handvat gebruikt 40% kurk, afkomstig uit duurzame bossen in Portugal dat gecertificeerd is voor ecologisch goede productie. Dit Ecologisch thema zie je in het hele ontwerp van het handvat. De kern is gemaakt van kunststof dat voor 40% bestaat uit natuurlijke vezels. In plaats van mineraal olie, gebruikt de gel handpalm sectie van het handvat, op groente gebaseerde oliën.

Kenmerken: 

 • Ergonomisch ontworpen handvat voor op de tourfiets of mountainbike.
 • Het breed uitlopende steunvlak geeft u polsen extra rust en voorkomt gevoelsloosheid in de vingers.
 • Het kurk zorgt voor een dempend en zacht aanvoelende handsteun.
 • Door het gebruik van innovatieve materialen is het handvat bijna in zijn geheel biologisch afbreekbaar of recyclebaar.
 • Door aluminium klem kunt u de GP1 eenvoudig met een inbussleutel monteren en afstellen.
 • Geschikt voor gebruik met Nexus type schakelsystemen.

 

Type GP1 BioKurk
Model Rohloff/Nexus shifters
Maat S
Handvat Cross-sectie                 92 mm
Kleur Kurk
Materiaal                       Kurk, Aluminium, Kunststof
Gebruik Mountainbike, Touring

Handgröße 85 bis 105 mm – 102 mm Greifumfang. Handgröße 65 bis 105 mm – 92 mm Greifumfang.

4260012355543

Verzending binnen Nederland

Dit item wordt u toegestuurd voor via PostNL of GLS. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. Dit item kan na bestelling ook worden afgehaald in onze shop.

Internationale verzending.

Dit item wordt u toegestuurd via Post.NL of GLS tegen berekend tarief, afhankelijk van het gewenste land van bestemming. Vul de adresgegevens in om het tarief te zien. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. 
This item ships internationally for a calculated rate, please add the destination address to see the shipping rate for the desired country. You will recieve tracking number after shipment. 

Wij hebben een 30 dagen retour policy op alle nieuwe items die we verkopen en doen alles om retourneren zo eenvoudig als mogelijk te maken. Wij willen dat u tevreden bent, zo simpel is het.

Indien je niet tevreden bent over je aankoop, stuur het terug voor volledige terugbetaling. Gemakkelijk en eenvoudig. Het enige wat je vragen het item te retourneren in de originele verpakking en in de staat waarin je het hebt ontvangen. Je kunt het eenvoudig terug sturen naar ons adres. 

Indien je van mening bent dat wij een fout hebben gemaakt of indien het item is beschadigd in transport, neem dan a.u.b. contact met ons op en we zetten het onmiddellijk recht. Als wij een fout hebben gemaakt sturen we je een gefrankeerde retourlabel om het item kosteloos aan ons te retourneren. We ruilen of crediteren het item direct.

Derks wielersport is niet de producent van dit product. Alle informatie, tekst, grafische afbeeldingen en links op onze website zijn gebaseerd op technische gegevens waarvan wij geloven dat deze betrouwbaar zijn. De informatie welke door ons wordt geleverd is uitsluitend bedoeld als richtlijn voor het gebruik.  Wij gaan er van uit dat u over de  technische vaardigheden beschikt om de gegevens naar eigen goeddunken en risico's te interpreteren.

Derks wielersport biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, afbeeldingen, koppelingen of andere gegevens op onze website.

Aangezien de gebruiksvoorwaarden die resulteren uit gegevens op onze website buiten het beheer van Derks wielersport vallen, kunnen wij geenszins aansprakelijk worden gesteld voor resultaten, schade, speciaal of consequent, direct of indirect, die voortvloeien uit de toepassing van gegevens op deze website.