I.v.m. EU wetgeving moeten wij u om uw toestemming vragen en melden dat deze website gebruik maakt van functionele en statistische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo mogelijk te laten functioneren. Gaat u door dan accepteert u dit.

cancel
Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Latest posts

 • Waarom de prof's nog geen tubeless banden gebruiken
  Waarom de prof's nog geen tubeless banden gebruiken
  280 Views
  1 Comment
  (5.0)
  Liked

  Tubeless banden. Inmiddels ruim geaccepteerd onder recreatie fietser. Ze kunnen bomvast zijn maar tubeless banden moeten nog aanslaan in de gelederen van het profpeloton

  Read more
 • De 2019 Shimano XTR groep
  De 2019 Shimano XTR groep
  170 Views Liked

  Shimano XTR componenten markeren al jaren de top van de technische ontwikkelingen. Met de komst van 1x12 schakelsystemen stak SRAM Shimano naar de kroon.Maakt de nieuwe XTR versie het aan SRAM verloren marktaandeel weer goed.?

  Read more
 • DIY reparatie FSA SLK carbon los gekomen pedaalinsert
  DIY reparatie FSA SLK carbon los gekomen pedaalinsert
  204 Views
  1 Comment
  (5.0)
  Liked

  Ben je het slachtoffer geworden van een los gekomen pedaal-insert en deleminatie van je FSA SL-K carbon crank? Er wordt vaak gevraagd naar een reparatie methode. Wij herstelde dit defect met onderstaande reparatieaanpak.

  Read more
 • Wat te doen bij aanlopende schijfremblokken
  Wat te doen bij aanlopende schijfremblokken
  216 Views Liked

  Afstelling hydraulische schijfremEen schurende, aanlopende schijfrem is een veel voorkomend probleem. Zelfs de minste wrijving die je misschien niet echt vertraagt, kan nog steeds vervelend zijn omdat je het aanlopen wel hoort. Deze uitlijn-procedure is van toepassing op elke hydraulische schijfrem, ongeacht het merk of model, helpt je om dat vervelende schuren van remblokken op te ruimen.

  Read more
Showing 1 to 4 of 5 (2 Pages)