Vragen? Klik hier voor WhatsApp chat. Wij helpen u graag verder .

Onze webwinkel maakt gebruik van functionele cookies en analytisch cookies. Er worden geen gebruikers gegevens verzameld, vergaarde informatie is anoniem

Schwalbe Nobby Nic Evolution HS365 Vouwband MTB 26x2.25 - 57-559
  • Schwalbe Nobby Nic Evolution HS365 Vouwband MTB 26x2.25 - 57-559

Schwalbe Nobby Nic 26x2.25 Evolution HS365 Vouwband MTB 57-559

€ 37,95
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

Schwalbe Nobby Nic Evolution HS365 Vouwband MTB 26x2.25 - 57-559

Aantal
Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)*

   Keurmerk webwinkel

  • ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren
  •  ✓ Bezorging vanaf €2,99 (NL),  gratis thuis bezorgen bij een bestelling  vanaf €100 (NL) ✓ Bezorging vanaf €2,99 (NL), gratis thuis bezorgen bij een bestelling vanaf €100 (NL)
  • ✓ Niet goed,  binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren. ✓ Niet goed, binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren.

Schwalbe Nobby Nic Evolution HS365 Vouwband MTB 26x2.25 - 57-559

Vernieuwd profiel 2008. Slaat duivels toe en is verduveld snel. Nobby Nic verenigd dat wat eigenlijk onverenigbaar is: Hij heeft een hemelse grip maar "loopt" tegelijkertijd als de duivel. Hoe kan dat? Door voor het eerst gebruik te maken van Triple Compound bij een MTB-band. Dit in combinatie met het supersnelle karkas van de Racing Ralph.

Voor Nobby Nic, achter Racing Ralph
Onder verschillende terreinomstandigheden kan de Nobby Nic samen met de Racing Ralph een onverslaanbaar team vormen. Achter gaat het voornamelijk om de rolweerstand, omdat daar 60 tot 70 procent van het gewicht op rust. Hier benut de Racing Ralph zijn kwaliteiten volledig. Voor moeten de banden een goede grip en een goed bochten- en remgedrag hebben. In ruller terrein is de Nobby Nic op het voorwiel precies de juiste keus.


De vouwband is een speciale uitvoering van de draadband (zie bandopbouw, kern). Hier wordt de draad door een bundel kevlardraden vervangen. Daardoor kan men de band samenvouwen en wordt hij ca. 50-90 gram lichter.

Evolution, S-Skin
ca 610 gr, aanbevolen banddruk 2.0-4.0 bar
compound: triple
art-no- 11633357
HS365, B-SK, 67EPI

klik hier voor overzicht Schwalbe mountainbike banden

Klik hier voor overzicht Schwalbe ATB banden

Klik hier voor overzicht Schwalbe tubeless banden

4026495480833

Verzending binnen Nederland

Dit item wordt u toegestuurd voor via PostNL of GLS. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. Dit item kan na bestelling ook worden afgehaald in onze shop.

Internationale verzending.

Dit item wordt u toegestuurd via Post.NL of GLS tegen berekend tarief, afhankelijk van het gewenste land van bestemming. Vul de adresgegevens in om het tarief te zien. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. 
This item ships internationally for a calculated rate, please add the destination address to see the shipping rate for the desired country. You will recieve tracking number after shipment. 

Wij hebben een 30 dagen retour policy op alle nieuwe items die we verkopen en doen alles om retourneren zo eenvoudig als mogelijk te maken. Wij willen dat u tevreden bent, zo simpel is het.

Indien je niet tevreden bent over je aankoop, stuur het terug voor volledige terugbetaling. Gemakkelijk en eenvoudig. Het enige wat je vragen het item te retourneren in de originele verpakking en in de staat waarin je het hebt ontvangen. Je kunt het eenvoudig terug sturen naar ons adres. 

Indien je van mening bent dat wij een fout hebben gemaakt of indien het item is beschadigd in transport, neem dan a.u.b. contact met ons op en we zetten het onmiddellijk recht. Als wij een fout hebben gemaakt sturen we je een gefrankeerde retourlabel om het item kosteloos aan ons te retourneren. We ruilen of crediteren het item direct.

Derks wielersport is niet de producent van dit product. Alle informatie, tekst, grafische afbeeldingen en links op onze website zijn gebaseerd op technische gegevens waarvan wij geloven dat deze betrouwbaar zijn. De informatie welke door ons wordt geleverd is uitsluitend bedoeld als richtlijn voor het gebruik.  Wij gaan er van uit dat u over de  technische vaardigheden beschikt om de gegevens naar eigen goeddunken en risico's te interpreteren.

Derks wielersport biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, afbeeldingen, koppelingen of andere gegevens op onze website.

Aangezien de gebruiksvoorwaarden die resulteren uit gegevens op onze website buiten het beheer van Derks wielersport vallen, kunnen wij geenszins aansprakelijk worden gesteld voor resultaten, schade, speciaal of consequent, direct of indirect, die voortvloeien uit de toepassing van gegevens op deze website.

Beoordelingen Beoordelingen (0)

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5