We zijn even niet on-line. Laat hier een bericht achter en we geven je zo snel als mogelijk antwoord.
  • -€ 6,70
Vittoria Rubino Graphene 25mm zwart
search
  • Vittoria Rubino Graphene 25mm zwart

Vittoria Rubino 700x 28 All-Round Draadband zwart - 28-622

€ 21,95
€ 15,25 € 6,70 korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

Vittoria Rubino 700x 28 All-Round Draadband zwart - 28-622

Aantal
Tijdelijk uitverkocht

Vittoria Rubino 700x 28 All-Round Draadband zwart - 28-622

Als de band recht rolt, is het rubber op zijn hardst en biedt het een lage rolweerstand. Als er geremd, versnelt of bochten worden genomen, verzacht de compound en zorgt zo voor meer grip.

Wat bepaalt wegligging en wegkontakt bij natte omstandigheden.

Zienswijze van Vittoria. Dit is een zeer brede vraag die veel punten heeft om te overwegen en te beantwoorden. Hoewel elk merk zijn eigen filosofie op ontwerp heeft, gelooft Vittoria dat een loopvlakpatroon uiteindelijk de beste algehele prestaties zal leveren in natte omstandigheden onder de wisselende omstandigheden van het wegdek die aan renners worden aangeboden. Dus, in het algemeen gesproken, zal een loopvlakontwerp een meer consistent contact bieden met wegdekken vanwege de onderstaande punten:

- Loopvlakpatronen kunnen een contactvlak verminderen door vervorming van de band te creëren als gevolg van de wegdruk onder belasting van de rijder en de rubberen / mantelbollingen en vervormingen om de holtes van het loopvlak te vullen, maar een goed doordacht loopvlakontwerp vergroot het contactoppervlak wanneer de wielen draaien, accelereren en remmen. Een hoog, flexibele oppervlak van het loopvlak geeft de rijder een beter idee van contactverlies voor het punt dat zich dit voordoet. Dit zorgt voor meer veiligheid, maar de maximale grip wordt niet verhoogd

- Het verlagen van de bandenspanning zal het contactoppervlak vergroten, wat op zijn beurt zorgt voor betere tractie in natte omstandigheden boven de aanbevolen bandenspanning, <20-25 psi van de aanbevolen gemiddelde druk.

- Dunnere draden in het karkas zijn soepeler (b.v. Vittoria Rubino Pro) dan dikkere draden en dragen ook bij aan vergroten van het contactvlak van een band en meer veiligheid in verschillende omstandigheden, zoals een volledig katoenen omhulsel dat zorgt voor een betere absorptie van trillingen en een lager contactverlies met het wegdek, inclusief natte wegomstandigheden.

- Materiaal van de binnenband, zoals latex, vergroot de flexibiliteit en het contactoppervlak van een band.

- In tegenstelling tot een autoband houden fietsbanden het water onder de grote vlakken niet vast (aquaplaning)en kunnen ze het contact en de cohesie met het wegdek beter onderhouden.

- Verbindingen komen in het spel en hebben de meeste invloed op de tractie (natte en droge omstandigheden); recent ontwikkelde compounds zoals Vittoria's ISOgrip zorgen voor een veel bredere, stabiele compound bij lagere temperaturen, dit is ook een belangrijk onderdeel van de algehele grip van een band onder alle omstandigheden


De Rubino Grafeen Race is een perfecte band voor alle weersomstandigheden. Eentje die alles heeft wat een wielrenner van een band eist: grip, comfort, souplesse en slijtvastheid en ook nog eens lekbestendig. De band heeft een speciaal ontworpen loopvlak en rubber samenstelling van 3 soorten rubber. Lek rijden wordt zo tot een minimum beperkt, terwijl de band wel z’n rijcomfort en grip behoudt. Ideaal voor wedstrijden en intensieve training.

  • Type: draadband
  • G+ Isotech Compound: Vittoria’s unieke Grafeen compound met de revolutionaire G+. Deze compound zorgt voor een superieure snelheid (rolweerstand), grip, duurzaamheid en slijtvastheid.
  • Geschikt voor alle weersomstandigheden
  • Gewicht: 365 g
  • Maat: 700x28C (28-622)

Grafeen:
Grafeen is een soort koolstof zoals het ook in je grijze potlood te vinden is. Vittoria heeft als eerste fietsbanden fabrikant Grafeen verwerkt in zijn rubbercompounds en de resultaten zijn verbluffend! De banden met Grafeen hebben een hogere rekbaarheid en zijn dus zeer soepel, de banden passen zich aan aan het wegdek en bieden zo ook een fantastische grip. Daarnaast maakt het de banden ook nog eens een stuk lichter. Grafeen bevordert ook de duurzaamheid van de band enorm.

Vittoria
8022530002967
chat Commentaar (0)