Cyclus Cassette Sluitring Afnemer Campagnolo & Shimano
  • Cyclus Cassette Sluitring Afnemer Campagnolo & Shimano

Cyclus Cassette Sluitring Afnemer Campagnolo & Shimano

€ 13,95

sluitringafnemer Campagnolo & Shimano cassette €11,95 ,dubbelzijde cassettesluitring afnemer Cyclus

Aantal
Laatste items in voorraad

  • Niet goed, geld terug. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren Niet goed, geld terug. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren
  • Lage verzendkosten. Veel aanbieders versturen gratis en berekenen de verzendkosten in de productprijs. Bij ons heb je een scherpe productprijs en betaal je een vaste bijdrage in de verzendkosten. Onder aan de streep voordeliger Lage verzendkosten. Veel aanbieders versturen gratis en berekenen de verzendkosten in de productprijs. Bij ons heb je een scherpe productprijs en betaal je een vaste bijdrage in de verzendkosten. Onder aan de streep voordeliger
  • Kwaliteitsgarantie. Op al onze producten is een kwaliteitsgarantie van 2 jaar tot levenslang . Kwaliteitsgarantie. Op al onze producten is een kwaliteitsgarantie van 2 jaar tot levenslang .

Cyclus Sluitring Afneemsleutel voor Shimano & Campagnolo

De hulpmiddelen van Cyclus worden vervaardigd in Europa van de fijnste materialen met vele ingenieuze oplossingen voor dagelijkse workshopprojecten. Naast de concurrentie zal Cyclus op kwaliteit en prijs elke keer winnen.
- speciaal gereedschap, - geschikt voor Shimano, Campagnolo en Miche sluitringen - geperfectioneerd voor het verwijderen van sluitringen - nauwkeurige pasvorm.

te gebruiken in combinatie met een kranssleutel, voor gemakkelijke verwijderen van zowel shimano cassette sluitring, campagnolo cassette sluitring en miche cassette sluitring. geschikt voor zowel weg cassettes als moutain bike cassettes.

EAN: 8590831430647

Cyclus
8590831430647