Tacx T4545 afnemer voor Shimano Cassettes
  • Tacx T4545 afnemer voor Shimano Cassettes

Tacx Cassette Afnemer voor Shimano T4545

€ 14,95

Tacx Cassette Afnemer T4545, special gereedschap en geschikt voor (de-)montage van Shimano cassettes 8speed. 9 speed en 10 speed.

Aantal
Levering 2-3 dagen

  • Niet goed, geld terug. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren Niet goed, geld terug. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren
  • Lage verzendkosten. Veel aanbieders versturen gratis en berekenen de verzendkosten in de productprijs. Bij ons heb je een scherpe productprijs en betaal je een vaste bijdrage in de verzendkosten. Onder aan de streep voordeliger Lage verzendkosten. Veel aanbieders versturen gratis en berekenen de verzendkosten in de productprijs. Bij ons heb je een scherpe productprijs en betaal je een vaste bijdrage in de verzendkosten. Onder aan de streep voordeliger
  • Kwaliteitsgarantie. Op al onze producten is een kwaliteitsgarantie van 2 jaar tot levenslang . Kwaliteitsgarantie. Op al onze producten is een kwaliteitsgarantie van 2 jaar tot levenslang .

Tacx Cassette Afnemer voor Shimano T4545 

Special tool geschikt voor (de-)montage van Shimano cassettes 8speed. 9 speed en 10 speed.

Gereedschap voor het (de)monteren van Shimano en Shimano-compatible cardridge trapassen met inwendig aangrijpingspunt. In de praktijk voor bijna alle moderne trapassen.

Tacx
8714895011479