Vragen? Ons antwoord binnen 1 uur.
CASSETTE CAMPAGNOLO SUPER RECORD 11 SPEED 11-29
  • CASSETTE CAMPAGNOLO SUPER RECORD 11 SPEED 11-29

CASSETTE CAMPAGNOLO SUPER RECORD 11 SPEED 11-25

€ 368,95
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

De originele campagnolo cassette Super Record ™ 11 speed 11-25 tandwielset maakt gebruik van een nieuw frame voor de twee supergrote titaniumtandtripletten. De sterkte en weerstand tegen torsie zijn daardoor toegenomen. Het ontwerp van de tanden spant de ketting minder.

Aantal
Levering 3-5 werkdagen

ELKE SPROCKETS WINNEN: ZES Titanium EN VIJF IN STAAL.

De Super Record ™ tandwielset maakt gebruik van een nieuw frame voor de twee supergrote titaniumtandtripletten. De sterkte en weerstand tegen torsie zijn daardoor toegenomen. Het ontwerp van de tanden spant de ketting minder.

Elf tandwielen die nog efficiënter zijn ondanks de vermindering van de diktes? We zijn geslaagd. De tanden zijn ontworpen om de snelheid en soepelheid van het schakelen te optimaliseren. Deze vorm vermindert de spanning op de ketting, die gemakkelijker op de kettingwielen met hogere diameter stijgt. De grote rondsels zijn verdeeld in sets van drie en zijn gemonteerd op een nieuw aluminium frame. Hierdoor neemt de stijfheid toe met 180% en zijn de individuele tandwielen 70% beter bestand tegen torsie.

Datasheet

speed
11 speed
Materiaal
titanium
Toepassing
race
body type
Campagnolo
chat Reacties (0)