Offline - je kunt een bericht achter laten.

Een artikel retour sturen.

 Je hebt het recht uw bestelling tot 15 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dien je ons dit binnen 15 dagen na ontvangst van het artikel te melden via een RMA (authorisatie voor retourzending).

Na annulering heb je nogmaals 15 dagen om het product retour te sturen.

Je hebt hebt dus het recht om binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag:

    waarop het artikel in je bezit is:
    bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop je het laatste artikel hebt ontvangen:
    bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop je het laatste onderdeel hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door:
    Het artikel daadwerkelijk te retourneren
 
Je kunt het artikel alleen terug sturen als:

    het artikel compleet is
    in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.
    Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

Sommige artikelen kun je niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast. Daaronder verstaan we b.v. opbouw of aanpassingen aan een fiets. En ook artikelen die een beperkte houdbaarheid hebben, of om redenen van gezondheidsbescherming of hygiene niet kunnen worden teruggezonden. En tot slot audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken.

Als je artikelen terug stuurt, dan hoef je alleen het retourformulier in te vullen.  Op het retourformulier kun je je wensen met betrekking tot de afhandeling van je retourzending aangeven ( geld retour, andere maat, enz). Op het modelformulier staan de keuzes aangegeven.

De retourkosten komen voor jouw rekening indien wij het bestelde artikel hebben geleverd. Indien wij je een verkeerd of defect artikel hebben geleverd komen de kosten voor onze rekening.

Is retourneren gratis?

Je kunt voor je bestelling binnen de zichttermijn van 30 dagen gebruik maken van je herroepingstermijn. De retourkosten komen voor eigen rekening als je de gehele bestelling of deel ervan retourneert. Mocht je de bestelling of deel ervan retourneren omdat wij je een verkeerd of defect product hebben gestuurd, dan is retourneren gratis. In dat geval neem je contact op met een van onze medewerkers en meldt je retourzending aan.Een artikel retourneren (procedure).

In het onwaarschijnlijke geval :)  dat u uw artikelen naar ons moet retourneren, volgt u deze stappen.

Maak een RMA (autorisatie voor retourzendingen)

1. Meld u aan bij uw account, klik op uw accountpagina op Bestelgeschiedenis en details.

2. Zoek de bestelling met het product dat u wilt retourneren, klik op het plusteken en vervolgens op Details.

3. Blader in deze volgorde naar beneden naar de producten in de bestelling en vink de artikelen aan die u wilt retourneren.

4. Klik in het gedeelte Retourneren van goederen op RMA-slip maken.

5. Selecteer op de volgende pagina het aantal onderdelen dat u wilt retourneren en geef een verklaring voor de retour en klik op RMA-slip maken.

 

Geef ons 24 uur om uw RMA-aanvraag te beoordelen.

Nadat we het verzoek hebben beoordeeld, werken we de status van uw account voor het retourneren van merchandise bij.


6. U kunt de status van uw retour controleren door in te loggen op uw account en op Mijn retourzendingen te klikken.

7. Zodra de retourzending is uitgezonderd, verandert uw status in "Wachten op pakket". Verzend het pakket op dit moment naar ons.