Het herroepingsrecht voor consumenten houdt in dat u een overeenkomst die tot stand is gekomen via onze webshop binnen 30 dagen zonder opgave van redenen kunt annuleren.

Herroepen gebeurt door middel van een ondubbelzinnige verklaring. U mag zowel schriftelijk als mondeling herroepen. Schriftelijk herroepen (zoals per e-mail) verdient onze  voorkeur, omdat het aan u is om te bewijzen dat u op een juiste wijze en tijdig uw herroepingsrecht hebt uitgeoefend. U kunt gebruik maken van ons modelformulier inzake het herroepingsrecht,  u bent echter niet verplicht dit formulier te gebruiken.

Wanneer u een bestelling geplaatst en betaald hebt, maar deze wil annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We kunnen de bestelling dan mogelijk alsnog annuleren. Wanneer de bestelling verwerkt is en onderweg kunnen we deze niet  meer annuleren.

Wanneer we de bestelling niet meer kunnen annuleren, heb je de mogelijkheid om de bestelling te weigeren aan de deur. Deze wordt dan automatisch naar ons geretourneerd. Laat het ons weten als u een bestelling weigert aan de deur, zodat we ervan op de hoogte zijn dat je bestelling retour komt. Bij terugkomst kunnen we deze dan sneller verwerken zodat u zo snel mogelijk je geld terug hebt.