Onderdelen en accessoires worden bezorgd via PostNL. Fietsen worden bezorgd via GLS

* "Vandaag besteld, morgen in huis" geldt voor bestellingen geplaatst en betaald voor 17:00 uur van zondag t/m vrijdag. Geldt alleen voor leveringen binnen Nederland en alleen als het product op voorraad is. Niet geldig bij bankoverschrijving. In uitzonderlijke gevallen kan de levering vertraging oplopen.  

Je bestelling wordt op de volgende dagen door PostNL bezorgt:

Besteld voor 16:30uur   1e bezorging 2e bezorging
op Maandag                       Dinsdag Woensdag
op Dinsdag Woensdag Donderdag
op Woensdag Donderdag Vrijdag
op Donderdag Vrijdag Zaterdag
op Vrijdag Zaterdag Maandag
op Zaterdag of Zondag Dinsdag Woensdag

Uitzonderingen op bovenstaand algemeen schema indien er sprake is van officiële landelijke of Christelijke feest- of gedenkdagen. Als feestdagen gelden: Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, beide Kerstdagen, Koningsdag en Bevrijdingsdag. Of indien er sprake is van een afwijkend werkschema bij PostNL of het afgifte depot.

Pakket traceren

Het volgen van je bestelling kan via de Track en Trace service van PostNL. Klik hier voor de PostNL website en vul het tracking nummer. Je vindt jouw trackingnummer in de email die verstuurd wordt zodra je bestelling aangeboden is aan PostNL, of direct in je account bij de betreffende bestelling.

Niet thuis?

Wanneer PostNL je pakket niet kan afleveren omdat niemand thuis is, bieden zij het pakket standaard aan bij de buren. Als dit niet lukt, dan komt de bezorger de volgende dag nogmaals langs (m.u.v. zondag). Je kunt ook een andere dag of afleveradres inplannen met je 'Niet-Thuis-Code'. Wanneer bij het tweede aflevermoment van je bestelling wederom niemand thuis is, kun je met het bericht van de chauffeur je bestelling afhalen op het aangegeven PostNL afhaalpunt. Je hebt hiervoor drie weken de tijd, daarna gaat de zending terug naar Derks wielersport.

Bezorgkosten

Verzending binnen Nederland:

Voor bezorging van zendingen tot 10 kg en maximum afmetingen 175x78x55cm is uw bijdrage vanaf €1,99 afhankelijk van afmetingen, gewicht en bezorgopties (briefpost, brievenbuspakketje, pakket met afleverkeuze)
Voor de bezorging van fietsen is uw bijdrage €25.00

Verzending EU zone 1 ( Belgie, Duitsland, Italy, Luxemburg, Denmark, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, UK ) incl Track & Trace
Pakket / parcel t/m 2 kg  vanaf €7,95
Pakket / parcel 2 t/m 5 kg  vanaf  €10,50
Pakket / parcel 5 t/m 10 kg  vanaf €22,50