Leveringen

Bij elk artikel vermelden wij de verwachte levertijd.

Verzendkosten zijn onder andere de behandeling en verpakkingskosten alsmede verzendkosten. Verzendkosten zijn afhankelijk van het totale gewicht van de zending en de afmetingen van het pakket. Wij raden u aan uw items te groeperen in een bestelling. Op bestellingen die afzonderlijk worden geplaatst zijn verzendkosten van toepassing op elk van hen. Uw pakket zal worden verzonden op ons risico. Speciale zorg wordt besteed om kwetsbare objecten te beschermen. Verpakkingen zijn ruim gedimensioneerd en uw items worden goed beschermd.

Wij maken gebruik van PostNL en volgen het PostNL algemeen leverschema

Uitzonderingen op bovenstaand algemeen schema indien er sprake is van officiële landelijke of christelijke feest- of gedenkdagen. Als feestdagen gelden: Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, beide Kerstdagen, Koningsdag en Bevrijdingsdag. Of indien er sprake is van een afwijkend werkschema bij PostNL of het afgifte depot.

Pakket traceren

Het volgen van je bestelling kan via de Track en Trace service van PostNL. Klik hier voor de PostNL website en vul het tracking nummer. Je vindt jouw tracking nummer in de email die verstuurd wordt zodra je bestelling aangeboden is aan PostNL, of direct in je account bij de betreffende bestelling.

Niet thuis?

Wanneer PostNL je pakket niet kan afleveren omdat niemand thuis is, bieden zij het pakket standaard aan bij de buren. Als dit niet lukt, dan komt de bezorger de volgende dag nogmaals langs (m.u.v. zondag). Je kunt ook een andere dag of afleveradres inplannen met je 'Niet-Thuis-Code'. Wanneer bij het tweede aflevermoment van je bestelling wederom niemand thuis is, kun je met het bericht van de chauffeur je bestelling afhalen op het aangegeven PostNL afhaalpunt. Je hebt hiervoor drie weken de tijd, daarna gaat de zending terug naar Derks wielersport.

Bezorgkosten

Derks wielersport vraagt van u een bijdrage in de bezorgkosten.

Verzending binnen Nederland:

Voor brievenbus worden bezorgd is uw bijdrage vanaf €1,99
Voor pakketten (maximum afmetingen 175x78x55 cm) is uw bijdrage vanaf €5,95
Voor de bezorging van fietsen is uw bijdage €25.00

Verzending EU zone 1 ( Belgie, Duitsland, Italy, Luxemburg, Denmark, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, UK ) incl Track & Trace
Pakket / parcel t/m 10 kg  vanaf €6,75

De verzendkosten worden getoond in de winkelwagen.