Offline - je kunt een bericht achter laten.


Tips voor het schrijven van reviews / recensies

Door goede review / recensies te schrijven, help je anderen de producten te vinden die precies iets voor hen zijn of een een beeld van onze dienstverlening. Hier vind je een paar tips:

Geef leerzame en duidelijke informatie: geef specifieke en relevante informatie voor het product wat je beoordeelt en geef een beschrijving van wat anderen kunnen verwachten. Geef aan waarom jij het product speciaal vindt en probeer iets nieuws te vertellen.

Van energierepen die je moet proeven tot geheime praktische zakjes in de rugzak, of de werking van een product: een recensie zou meer moeten vertellen dan wat er in de product beschrijving staat, schrijf over je unieke ervaring.

Houd het realistisch: wees authentiek in je beschrijving. Beschrijf je eigen ervaring en leg uit waarom je het artikel wel of niet god / leuk vond. Probeer zo accuraat mogelijk te zijn en noem zowel positieve als negatieve aspecten.

Wees respectvol: niet elke ervaring met een product kan perfect zijn. Soms wil je misschien negatieve feedback delen, maar zelfs als je gefrustreerd bent, probeer ervoor zorgen dat je kritiek opbouwend is. Wij maken gebruik van feedback om dit te delen met de fabrikant die hiermee zijn product kan verbeteren.

Schrijf over je eigen ervaring met het product (uit de eerste hand), en geen algemeen commentaar over dit product.

Schrijf met stijl: mensen lezen aandachtiger wanneer je zorgvuldig uitgedachte review schrijft. Houd je tekst leesbaar en vermijd het gebruik van veel hoofdletters en leestekens. Gebruik correcte grammatica, controleer je spelling en gebruik geen scheldwoorden. Kies de juiste lengte: één paragraaf is ideaal. Wees creatief en enthousiast