I.v.m. EU wetgeving moeten wij u om uw toestemming vragen en melden dat deze website gebruik maakt van functionele en statistische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo mogelijk te laten functioneren. Gaat u door dan accepteert u dit.

cancel

  • -€ 15,00
Shimano SLX voorderailleur FD-M611 - klemband
  • Shimano SLX voorderailleur FD-M611 - klemband

Voorderailleur Shimano SLX FD-M611 - Klemband

€ 34,949509
€ 19,95 € 15,00 korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Verzending binnen 2-3 werkdagen
Aantal
Levering 3-5 werkdagen

Bij status "Op voorraad", op werkdagen voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden.

Shimano SLX voorderailleur FD-M611 - klemband


De SLX stads Swing voorderailleur voor de nieuwe Shimano Dyna-Sys 10-speed aandrijving technologie. Het licht kooi biedt ongelooflijke schakelprestaties. Door de Dual-Pull technologie schakelkabel kan worden getrokken van de bovenkant en van de bodem. De voorderailleur wordt met de brede koppeling ontwerp voor verhoogde stijfheid en duurzaamheid wordt gekenmerkt. De schuine stelschroeven geven gemakkelijk toegang met een schroevendraaier. Gewijzigde vorm van de ketting geleiders voor een toegenomen afstand tot de banden.

Bij de Dual-Pull technologie kan de schakelkabel zowel van boven en van onderen worden getrokken .

Opmerking: alleen compatibel met 10-speed Dyna-Sys schakelcomponenten.

4524667329237

Verzending binnen Nederland

Dit item wordt u toegestuurd voor via PostNL of GLS. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. Dit item kan na bestelling ook worden afgehaald in onze shop.

Internationale verzending.

Dit item wordt u toegestuurd via Post.NL of GLS tegen berekend tarief, afhankelijk van het gewenste land van bestemming. Vul de adresgegevens in om het tarief te zien. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. 
This item ships internationally for a calculated rate, please add the destination address to see the shipping rate for the desired country. You will recieve tracking number after shipment. 

Wij hebben een 30 dagen retour policy op alle nieuwe items die we verkopen en doen alles om retourneren zo eenvoudig als mogelijk te maken. Wij willen dat u tevreden bent, zo simpel is het.

Indien je niet tevreden bent over je aankoop, stuur het terug voor volledige terugbetaling. Gemakkelijk en eenvoudig. Het enige wat je vragen het item te retourneren in de originele verpakking en in de staat waarin je het hebt ontvangen. Je kunt het eenvoudig terug sturen naar ons adres. 

Indien je van mening bent dat wij een fout hebben gemaakt of indien het item is beschadigd in transport, neem dan a.u.b. contact met ons op en we zetten het onmiddellijk recht. Als wij een fout hebben gemaakt sturen we je een gefrankeerde retourlabel om het item kosteloos aan ons te retourneren. We ruilen of crediteren het item direct.

Derks wielersport is niet de producent van dit product. Alle informatie, tekst, grafische afbeeldingen en links op onze website zijn gebaseerd op technische gegevens waarvan wij geloven dat deze betrouwbaar zijn. De informatie welke door ons wordt geleverd is uitsluitend bedoeld als richtlijn voor het gebruik.  Wij gaan er van uit dat u over de  technische vaardigheden beschikt om de gegevens naar eigen goeddunken en risico's te interpreteren.

Derks wielersport biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, afbeeldingen, koppelingen of andere gegevens op onze website.

Aangezien de gebruiksvoorwaarden die resulteren uit gegevens op onze website buiten het beheer van Derks wielersport vallen, kunnen wij geenszins aansprakelijk worden gesteld voor resultaten, schade, speciaal of consequent, direct of indirect, die voortvloeien uit de toepassing van gegevens op deze website.

chat Commentaar (0)