Offline - je kunt een bericht achter laten.
derailleurpad Koga Kimera raod AL: H039
  • derailleurpad Koga Kimera raod AL: H039
  • derailleurpad Koga Kimera raod AL: H039

Derailleurpad Koga Kimera road AL: type H039

€ 9,95
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Op werkdagen voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Derailleurpad voor  Koga Kimera raod AL Ulterga, Koga Kimera raod AL 105, Koga Kimera raod AL Tiagra. Derailleurpadden zijn ontwikkeld om te buigen of te breken. Dit ter voorkoming van veel ernstiger schade aan je frame. Wordt geleverd met 2 bevestigingsboutjes.

Aantal
Op voorraad

derailleurpad voor  Koga Kimera raod AL Ulterga, Koga Kimera raod AL 105, Koga Kimera raod AL Tiagra.

Derailleurpad voor  Koga Kimera raod AL Ulterga, Koga Kimera raod AL 105, Koga Kimera raod AL Tiagra, montage aan de buitenzijde tegen het frame, met 2 bevestigingspunten en schroefdraad in de derailleurpad. 

Derailleurpadden zijn ontwikkeld om te buigen of te breken. Dit ter voorkoming van veel ernstiger schade aan je frame. Derailleurpadden zijn gemaakt van koudgesmeed aluminium (6061). De hardheid is precies genoeg om er voor te zorgen dat de kracht van een klap op je derailleur, of van een blokkerende ketting, wordt opgevangen door je derailleurpad, en hier dus niet aan voorbij gaat met een verbuiging van je frame tot gevolg. wij raden af een deraillerpad terug te buigen.

Afgezien dat het moeilijk om precies goed te doen; er is speciaal gereedschap om de pad precies uit te richten, maar ook gevaarlijk. Door verbuiging van aluminium veranderd de hardheid ervan. Het materiaal wordt bros en kan bij schakelen onder belasting of bij zwaar aanzetten direct afbreken. Dit kan leiden tot ernstige ongelukken.

8590966390397

Datasheet

derailleurpad
Koga Miyata
chat Reacties (0)