I.v.m. EU wetgeving moeten wij u om uw toestemming vragen en melden dat deze website gebruik maakt van functionele en statistische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo mogelijk te laten functioneren. Gaat u door dan accepteert u dit.

cancel
Offline - je kunt een bericht achter laten.
derailleurpad Bianchi GH-117
  • derailleurpad Bianchi GH-117
  • derailleurpad Bianchi GH-117

derailleurpad voor Bianchi 1885: H117

€ 8,95
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

aluminium derailleurpad voor Bianchi 1885.

Derailleurpadden zijn ontwikkeld om te buigen of te breken, ter voorkoming van veel ernstiger schade aan je frame. Deze derailleurpadden zijn gemaakt van koudgesmeed aluminium (6061). De hardheid is hoog genoeg om er voor te zorgen dat de kracht op de derailleur tijdens het schakelen of van een blokkerende ketting, wordt opgevangen door je derailleurpad en daarbij niet verbuigt.

Aantal
Tijdelijk niet leverbaar

Bij status "Op voorraad", op werkdagen voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden.

aluminium derailleurpad voor Bianchi 1885

Derailleurpadden zijn ontwikkeld om te buigen of te breken, ter voorkoming van veel ernstiger schade aan je frame. Deze derailleurpadden zijn gemaakt van koudgesmeed aluminium (6061). De hardheid is precies genoeg om er voor te zorgen dat de kracht op de derailleur tijdens het schakelen of van een blokkerende ketting, wordt opgevangen door je derailleurpad en daarbij niet verbuigt. Valt je fiets op de derailleur bij een val of door omvallen kan de kracht op de derailleurpad zo groot worden dat deze verbuigt en schade aan het frame wordt voorkomen.  Buig een verbogen derailleurpad nooit terug. Ten eerste is dit zeer moeilijk om precies goed te doen, maar ook gevaarlijk. Je hebt dan namelijk een grote kans dat bij een volgende klap of bij zwaar aanzetten de derailleurpad gelijk afbreekt, omdat door het verbuigen de hardheid is veranderd. Dit kan leiden tot ernstige ongelukken.


Deze derailleurpad is 100% gelijk aan de derailleurpad die origineel op jouw fiets is gemonteerd. Daarmee is de juiste hardheid gegarandeerd voor toekomstige impacts zodat ook in de toekomst jouw frame goed is beschermd.

uitlijning derailleurpad

8590966391172

Datasheet

derailleurpad
Bianchi
chat Reacties (0)