Offline - je kunt een bericht achter laten.
Mavic asmoer 9mm achteras V23731
  • Mavic asmoer 9mm achteras V23731

Mavic Asmoer 9mm Achteras V2373101

€ 6,74
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Op werkdagen voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Originele Mavic  moer / asmoer voor 9mm achteras. Mavic nummer: V23731. Deze moer wordt toegepast op alle Mavic aluminium 9mm achterassen. O.a. Mavic Cosmic achteras alle uitvoeringen, Mavic Crossride alle versies,  Mavic Aksium achteras alle uitvoeringen, Mavic R-Sys SLR alle uitvoeringen. Helaas komt het regelmatig voor dat de asmoer, die gemonteerd zit aan de aandrijfzijde van de achteras, scheurt. De dunwandige asmoer is gevoelig voor overbelasting. 

Aantal
Op voorraad

  • Verwijder eerst de sluitring en de cassette.
  • Demonteer de asmoer met behulp van een 17mm ringsleutel en een 5mm inbussleutel. De achteras heeft rechtse schroefdraad. Draai met de ringsleutel tegen de wijzers van de klok in terwijl je met de inbussleutel Voorkomt dat de achteras mee draait. Let op dat je de ringsleutel in de juiste richting draait. In de verkeerde richting draaien zet je de asmoer juist vaster. Deze zou daarbij kunnen scheuren. 
  • De asmoer weer monteren. Draai de asmoer met de hand vast terwijl je as met behulp van de inbussleutel tegen houdt. Zet hierna de asmoer met behulp van een ringsleutel vast. 
0889645935508
chat Reacties (1)
Kwaliteit