• Aanbieding!
racefiets Ghost Nivolet carbon Tour disk 2
 • racefiets Ghost Nivolet carbon Tour disk 2
 • racefiets Ghost Nivolet carbon Tour disk 2
 • racefiets Ghost Nivolet carbon Tour disk 2
 • racefiets Ghost Nivolet carbon Tour disk 2
 • racefiets Ghost Nivolet carbon Tour disk 2
 • racefiets Ghost Nivolet carbon Tour disk 2

Ghost Nivolet Tour carbon 105 Disc - 54cm

€ 1.899,00
€ 1.149,00 € 750,00 korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Levertijd: 1 werkdag (NL)*

Carbon racefiets Ghost carbon Nivolet disk Shimano 105 framemaat 55cm

Modern carbon frame, Shimano 105 disk onderdelen, Fulcrum wielen.  comfortabel carbon frame,  moderne hydraulische schijfremmen, goede middenklasse onderdelen, Fulcrum wielen,  in Duitsland verkozen tot beste koop

Framemaat
Aantal
Vandaag besteld, morgen in huis *


 Eén van de belangrijkste mountainbike-technologie heeft eindelijk zijn weg gevonden naar de straat: Disc aangekomen in fiets segment. En er is geen weg terug. Onafhankelijk onderzoek heeft de betere prestaties van deze techniek op indrukwekkende wijze bevestigd. De aërodynamica is vergelijkbaar met conventionele velgremmen, en met een aanzienlijk superieur remvermogen, gevoeligheid en betrouwbaarheid. Rij sneller, rem later, meer controle - met een geweldig design en top apparatuur is de Nivolet Disc racefietsen van vandaag.

Het frame is gemaakt van carbon. Hierdoor is het frame niet alleen erg licht, maar ook stijf. De stijfheid zet kracht erg goed om in snelheid.  Afgemonteerd met de Shimano 105 versnellingsgroep met hydrailische schijremmen. De bekabeling en leidingen lopen binnen in het frame verwerkt. Hierdoor ziet de fiets er strakker uit en -nog belangrijker- is de bekabeling minder kwetsbaar.


Frame Nivolet LC Disc carbon
Vork Composite Gear Race Carbon voorvork
Stem FSA ST-OS-97 TI
Stuur FSA HB-RD-315S
Shimano 105 11-speed
Shifter Shimano ST-RS505
Crankstel Shimano 105 50-34
Cassette Shimano 11-28 CS5800
Remmen Shimano BR-RS505 140mm / 160mm
Schwalbe Durano 25-622
Wielen Fulcrum Wielset RACING 5 Disc
Zadelpen FSA Energy 27,2 mm
Zadel Velo VL 1411
Frame maten XS / S / M / L / XL
Gewicht 8,2 kg

ghost Nivolet geometrie

Ghost

Verzending binnen Nederland

Dit item wordt u toegestuurd voor via PostNL of GLS. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. Dit item kan na bestelling ook worden afgehaald in onze shop.

Internationale verzending.

Dit item wordt u toegestuurd via Post.NL of GLS tegen berekend tarief, afhankelijk van het gewenste land van bestemming. Vul de adresgegevens in om het tarief te zien. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. 
This item ships internationally for a calculated rate, please add the destination address to see the shipping rate for the desired country. You will recieve tracking number after shipment. 

Wij hebben een 30 dagen retour policy op alle nieuwe items die we verkopen en doen alles om retourneren zo eenvoudig als mogelijk te maken. Wij willen dat u tevreden bent, zo simpel is het.

Indien je niet tevreden bent over je aankoop, stuur het terug voor volledige terugbetaling. Gemakkelijk en eenvoudig. Het enige wat je vragen het item te retourneren in de originele verpakking en in de staat waarin je het hebt ontvangen. Je kunt het eenvoudig terug sturen naar ons adres. 

Indien je van mening bent dat wij een fout hebben gemaakt of indien het item is beschadigd in transport, neem dan a.u.b. contact met ons op en we zetten het onmiddellijk recht. Als wij een fout hebben gemaakt sturen we je een gefrankeerde retourlabel om het item kosteloos aan ons te retourneren. We ruilen of crediteren het item direct.

Derks wielersport is niet de producent van dit product. Alle informatie, tekst, grafische afbeeldingen en links op onze website zijn gebaseerd op technische gegevens waarvan wij geloven dat deze betrouwbaar zijn. De informatie welke door ons wordt geleverd is uitsluitend bedoeld als richtlijn voor het gebruik.  Wij gaan er van uit dat u over de  technische vaardigheden beschikt om de gegevens naar eigen goeddunken en risico's te interpreteren.

Derks wielersport biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, afbeeldingen, koppelingen of andere gegevens op onze website.

Aangezien de gebruiksvoorwaarden die resulteren uit gegevens op onze website buiten het beheer van Derks wielersport vallen, kunnen wij geenszins aansprakelijk worden gesteld voor resultaten, schade, speciaal of consequent, direct of indirect, die voortvloeien uit de toepassing van gegevens op deze website.