I.v.m. EU wetgeving moeten wij u om uw toestemming vragen en melden dat deze website gebruik maakt van functionele en statistische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo mogelijk te laten functioneren. Gaat u door dan accepteert u dit.

cancel

Cateye koplampen
  • Cateye koplampen

Cateye koplampen

Van de krachtige oplaadbare lampen tot de efficiënte witte LED's, geven de koplampen van CatEye meer licht daar waar het nodig is ... op de weg.
Aantal

Bij status "Op voorraad", op werkdagen voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden.


cateye volt 1000 koplamp

Cateye Volt 1200
cateye volt 700 koplamp

Cateye Volt 700

cateye nano shot koplamp
Cateye Nano Shot +


cateye 300 volt koplamp
Cateye Volt 300

Deze Volt 1000 ( EL1000rc) is een USB oplaadbare koplamp met een indrukwekkende 1200 lumen lichtopbrengst. Met een veilig te verwisselen oplaadbare batterij


De Volt700 is een USB oplaadbare koplamp met 700 lumen output en makkelijk verwisselbare, grote capaciteit 3100mAh Li-ion batterij. De Nano Shot + is een USB oplaadbare koplamp met een massieve 600 lumen lichtopbrengst.De Volt300 is een USB-oplaadbare koplamp met een 300 lumen lichtstroom en een snel verwisselbare cartridgebatterij.


Cateye EL-540RC

Cateye Econom force recharge


Cateye Volt 100 oplaadbaar
Cateye Volt 100
Cateye 340 oplaadbaar

Cateye Econom Recharge
De CatEye Econom Force maakt gebruik van ROL-technologie en 4 NiMH oplaadbare AA-batterijen voor een efficiënte, gereguleerde 4000 cd lichtbundel. De Volt 100 is een betaalbare USB oplaadbare koplamp met 100 lumen output. Ecology meets Economy’met de CatEye Econom oplaadbare koplamp. ROL™ (Reverse Offset Lens) technologie zorgt voor een geweldige 1.000 cd lichtbundel. Met drie duidelijke verlichtingsopties.

Cateye EL540 batterij koplamp
Cateye HL-EL540 
batterijlamp

cateye EL 340 koplamp
Cateye HL 340 batterij koplamp
Cateye HL-EL010
Cateye HL-EL010 batterij koplamp

cateye jido koplamp

Cateye Jido batterij koplamp
De CatEye Econom Force maakt gebruik van ROL-technologie en 4 AA-batterijen voor een efficiënte, gereguleerde 4000 cd lichtbundel. Door de interne oplaadpoort heeft u de optie om te upgraden naar NiMH oplaadbare batterijen.

ROL™ (Reverse Offset Lens) technologie geeft een fantastisch 1.000 cd lichtbundel. De 2 bijgeleverde oplaadbare AA-batterijen geven de Econom tot 100 uur stroom in de knippermodus.

Deze verlichting is doorontwikkeld van een lamp met meerdere batterijen en LED's tot een zichtbaar kleinere, zeer efficiente verlichting. Uno: één batterij, één LED, één helder licht!Vijf witte LED's gaan automatisch aan bij het waarnemen van schemer en beweging en blijven 40 seconden branden nadat u gestopt bent met fietsen.


cateye koplamp el135
Cateye HL EL135


Cateye EL410
Cateye HL EL410 batterij koplamp zilver
De HL-EL135 is uitgerust met LEDs en OptiCube™ lenstechniek, voor een bredere bundel en een uitmuntend zicht. Kan branden met constant of knipperend licht, meer dan 320 uur lang Cateye EL410 met 3 felle LEDs, gemakkelijke montage op stuur en helm. Waterdicht. Wordt gevoed door 3 AAA penlite batterijenVerzending binnen Nederland

Dit item wordt u toegestuurd voor via PostNL of GLS. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. Dit item kan na bestelling ook worden afgehaald in onze shop.

Internationale verzending.

Dit item wordt u toegestuurd via Post.NL of GLS tegen berekend tarief, afhankelijk van het gewenste land van bestemming. Vul de adresgegevens in om het tarief te zien. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. 
This item ships internationally for a calculated rate, please add the destination address to see the shipping rate for the desired country. You will recieve tracking number after shipment. 

Wij hebben een 30 dagen retour policy op alle nieuwe items die we verkopen en doen alles om retourneren zo eenvoudig als mogelijk te maken. Wij willen dat u tevreden bent, zo simpel is het.

Indien je niet tevreden bent over je aankoop, stuur het terug voor volledige terugbetaling. Gemakkelijk en eenvoudig. Het enige wat je vragen het item te retourneren in de originele verpakking en in de staat waarin je het hebt ontvangen. Je kunt het eenvoudig terug sturen naar ons adres. 

Indien je van mening bent dat wij een fout hebben gemaakt of indien het item is beschadigd in transport, neem dan a.u.b. contact met ons op en we zetten het onmiddellijk recht. Als wij een fout hebben gemaakt sturen we je een gefrankeerde retourlabel om het item kosteloos aan ons te retourneren. We ruilen of crediteren het item direct.

Derks wielersport is niet de producent van dit product. Alle informatie, tekst, grafische afbeeldingen en links op onze website zijn gebaseerd op technische gegevens waarvan wij geloven dat deze betrouwbaar zijn. De informatie welke door ons wordt geleverd is uitsluitend bedoeld als richtlijn voor het gebruik.  Wij gaan er van uit dat u over de  technische vaardigheden beschikt om de gegevens naar eigen goeddunken en risico's te interpreteren.

Derks wielersport biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, afbeeldingen, koppelingen of andere gegevens op onze website.

Aangezien de gebruiksvoorwaarden die resulteren uit gegevens op onze website buiten het beheer van Derks wielersport vallen, kunnen wij geenszins aansprakelijk worden gesteld voor resultaten, schade, speciaal of consequent, direct of indirect, die voortvloeien uit de toepassing van gegevens op deze website.

chat Commentaar (0)