Tacx Trainingsmat Geluid en Trillingsdemper T1370

€ 43,95

Je kent het misschien, gezoem meer bij de buren, zweet op de gond, en vibrerende trainer.  Je trok even door op je fiets terwijl deze in een fietstrainer staat. Met deze mat van Tacx worden trilling geabsorbeerd. Je zweet kan gerust op de mat vallen. Bij op- en afstappen geen risico van wegglijden met je schoenplaatjes.

Aantal
Laatste items in voorraad

  • Niet goed, geld terug. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren Niet goed, geld terug. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren
  • Lage verzendkosten. Veel aanbieders versturen gratis en berekenen de verzendkosten in de productprijs. Bij ons heb je een scherpe productprijs en betaal je een vaste bijdrage in de verzendkosten. Onder aan de streep voordeliger Lage verzendkosten. Veel aanbieders versturen gratis en berekenen de verzendkosten in de productprijs. Bij ons heb je een scherpe productprijs en betaal je een vaste bijdrage in de verzendkosten. Onder aan de streep voordeliger
  • Kwaliteitsgarantie. Op al onze producten is een kwaliteitsgarantie van 2 jaar tot levenslang . Kwaliteitsgarantie. Op al onze producten is een kwaliteitsgarantie van 2 jaar tot levenslang .

Tacx Trainingsmat T1370 Geluid en Trillingsdemper

De nieuwe Tacx trainingsmat beschermt het vloeroppervlak, dempt het geluid en vangt het zweet op. Is exclusief uitgevoerd in polyester en voorzien van antislip laag. Extra versteviging is aangebracht om beschadigen tijdens het op- en afstappen te voorkomen. Opvouwbaar en licht.

Tacx
8714895024790