• In prijs verlaagd
Tacx Zweetdoek T1365 Goretex
  • Tacx Zweetdoek T1365 Goretex
  • Tacx Zweetdoek T1365 Goretex

Tacx Zweetdoek T2930

€ 21,90
€ 15,90 € 6,00 korting

Tijdens intensieve work-outs kan transpiratievocht corrosie veroorzaken aan de fiets. De Tacx Zweetdoek is vervaardigd uit vocht opnemende materialen en ontworpen om de fiets optimaal te beschermen.

Aantal
Laatste items in voorraad

  • Niet goed, geld terug. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren Niet goed, geld terug. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren
  • Lage verzendkosten. Veel aanbieders versturen gratis en berekenen de verzendkosten in de productprijs. Bij ons heb je een scherpe productprijs en betaal je een vaste bijdrage in de verzendkosten. Onder aan de streep voordeliger Lage verzendkosten. Veel aanbieders versturen gratis en berekenen de verzendkosten in de productprijs. Bij ons heb je een scherpe productprijs en betaal je een vaste bijdrage in de verzendkosten. Onder aan de streep voordeliger
  • Kwaliteitsgarantie. Op al onze producten is een kwaliteitsgarantie van 2 jaar tot levenslang . Kwaliteitsgarantie. Op al onze producten is een kwaliteitsgarantie van 2 jaar tot levenslang .

Tacx Zweetdoek T2930

Tijdens intensieve work-outs kan transpiratievocht corrosie veroorzaken aan de fiets. De Tacx Zweetdoek is vervaardigd uit vocht opnemende materialen en ontworpen om de fiets optimaal te beschermen. Deze slim ontworpen wordt gespannen op één punt tussen de zadelpen en op twee punten aan het stuur zodat er een driehoekig oppervlak ontstaat die zweetvocht perfect opvangt. Als de Tacx Zweetdoek vuil is kan deze gewoon de wasmachine in. Trainen in huis bij slechte weercondities of gewoon omdat het buiten te donker om snel te rijden. Dan wordt 't wel zweten op een trainer. Om je mooie fiets en fietsonderdelen te beschermen tegen het zweet levert Tacx een gemakkelijk aan te brengen zweetdoek. Daarmee voorkom je corrosie aan je fiets als gevolg van aantasting door zweet. De Tacx zweetdoek wordt eenvoudig en gemakkelijk tussen het stuur en de zadelpen gespannen. Ook weer snel te verwijderen als je de zweetdoek met je sportkleding in de was wil doen. De zweetdoek is van modern vochtabsorberend materiaal en droogt snel.

Tacx
8714895045344
2014-11-03