Catalogus

Categorieën
Beschikbaar
Staat
Garmin shop

Als je erover droomt om te racen als de professionals, of als je in real-time wilt zien hoe je prestaties zich verhouden tot die van andere wielrenners tijdens een klim, dan is de Garmin Edge 1000 het juiste toestel voor u. Deze geavanceerde GPS-fietscomputer communiceert, vergelijkt  dynamische uitdagingen tijdens een rit. Koppel het wedstrijde...

Als je erover droomt om te racen als de professionals, of als je in real-time wilt zien hoe je prestaties zich verhouden tot die van andere wielrenners tijdens een klim, dan is de Garmin Edge 1000 het juiste toestel voor u. Deze geavanceerde GPS-fietscomputer communiceert, vergelijkt  dynamische uitdagingen tijdens een rit. Koppel het wedstrijdelement met de fiets specifieke navigatie- en analysefuncties, en je zult zien dat de Edge het perfecte toestel is. Bekijk ons volledige assortiment met fietsproducten, waaronder de Edge 510 en 810.

Meer

Garmin shop Er zijn 2 producten

Subcategorieën

  • Garmin fiets GPS

    Garmin was de eerste die GPS naar de markt van fietscomputers bracht - de eerste die fietsers de mogelijkheid gaf om hun tochten in kaart te brengen en gedetailleerde gegevens bij te houden met de accuraatheid die alleen GPS kan brengen. Onze producten worden constant verbeterd om de functionaliteiten te brengen waarom gevraagd wordt met de kwaliteit die u en uw fiets verdienen.

  • Garmin GPS accesoires

    Garmin GPS accessoires van Garmin stuurhouder, Garmin armband, Garmin PC usb kabel en Garmin MAPS op micro SD kaart.

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items