I.v.m. EU wetgeving moeten wij u om uw toestemming vragen en melden dat deze website gebruik maakt van functionele en statistische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo mogelijk te laten functioneren. Gaat u door dan accepteert u dit.

cancel

  • -€ 19,00

Ergon handvatten GP5 bio kurk large

€ 79,95
€ 60,95 € 19,00 korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Verzending binnen 2-3 werkdagen

Ergon handvatten Performance Comfort Grip en langere bar-ends.  GP5 met bio kurk heren, regular, composiet barend ergonomisch gevormd uitermate geschikt voor Touring, Mountian Bike, ebike.  De BioKork-versie met een full-size multi-positie bar-ends voor maximale handposities en verhoogde hefboomwerking en stabiliteit tijdens het klimmen of tijdens het fietsen uit het zadel. Montage op stuurdiameter 22mm

Aantal
Levering 3-5 werkdagen

Bij status "Op voorraad", op werkdagen voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden.

Ergon handvatten GP5 Bio kurk large

De Ergon-handgreep met een groot, meervoudig bar-end voor maximale handposities en verhoogde hefboomwerking en stabiliteit tijdens het klimmen of tijdens het fietsen buiten het zadel. Ergon handvatten zijn perfect voor woon-werkverkeer, rondreizen of voor mensen die van een langere bar houden. De bar end hoek kan onafhankelijk van de hoek van de grip worden aangepast voor de perfecte persoonlijke pasvorm en de bar end verdubbelt als een klem om de grip op zijn plaats te vergrendelen en beweging tijdens het rijden te voorkomen.

Zoals alle grepen in de GP-serie elimineert de GP5 tintelde, verdovende handen, pijnlijke vingers en vermoeide onderarmen. De GP5 is gemaakt van 100% Duitse, TÜV-gecertificeerde rubbercompounds van de zuiverste kwaliteit. (Kan niet worden gebruikt op koolstofsturen)

Ergon handvat met optimale drukverdeling

Met een anatomisch geoptimaliseerd ontwerp bieden Ergon-grepen 100% contact met het handoppervlak, in vergelijking met traditionele ronde grepen, die slechts 60% contact bieden.

Omdat de handmaten van persoon tot persoon verschillen, worden de grips uit de GP-serie en de GS-serie in twee maten aangeboden; Klein en groot.

Deze maten hebben betrekking op de grijpomtrek. De grote maat is een dikkere greep en de kleine heeft een dunnere grip. Twee maatopties bieden een betere handsluiting rondom het gripoppervlak. Deze verschillen in grootte hebben een directe invloed op de algehele bediening van de fiets en op het comfort.


    Groot:

    Handschoenmaat: 8,5 "- 10,5" (XL - XXL)

    102 mm handomtrek
    Klein:

    Handschoenenmaat: 6,5 "- 8,5" (XS - L)

    92 mm handomtrek


Gebruik Touring, woon-werkverkeer, E-bike
Gewicht ca. 395 g *
Klem glasvezelcomposiet met rubberen inserts

4260477061065

Verzending binnen Nederland

Dit item wordt u toegestuurd voor via PostNL of GLS. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. Dit item kan na bestelling ook worden afgehaald in onze shop.

Internationale verzending.

Dit item wordt u toegestuurd via Post.NL of GLS tegen berekend tarief, afhankelijk van het gewenste land van bestemming. Vul de adresgegevens in om het tarief te zien. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. 
This item ships internationally for a calculated rate, please add the destination address to see the shipping rate for the desired country. You will recieve tracking number after shipment. 

Wij hebben een 30 dagen retour policy op alle nieuwe items die we verkopen en doen alles om retourneren zo eenvoudig als mogelijk te maken. Wij willen dat u tevreden bent, zo simpel is het.

Indien je niet tevreden bent over je aankoop, stuur het terug voor volledige terugbetaling. Gemakkelijk en eenvoudig. Het enige wat je vragen het item te retourneren in de originele verpakking en in de staat waarin je het hebt ontvangen. Je kunt het eenvoudig terug sturen naar ons adres. 

Indien je van mening bent dat wij een fout hebben gemaakt of indien het item is beschadigd in transport, neem dan a.u.b. contact met ons op en we zetten het onmiddellijk recht. Als wij een fout hebben gemaakt sturen we je een gefrankeerde retourlabel om het item kosteloos aan ons te retourneren. We ruilen of crediteren het item direct.

Derks wielersport is niet de producent van dit product. Alle informatie, tekst, grafische afbeeldingen en links op onze website zijn gebaseerd op technische gegevens waarvan wij geloven dat deze betrouwbaar zijn. De informatie welke door ons wordt geleverd is uitsluitend bedoeld als richtlijn voor het gebruik.  Wij gaan er van uit dat u over de  technische vaardigheden beschikt om de gegevens naar eigen goeddunken en risico's te interpreteren.

Derks wielersport biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, afbeeldingen, koppelingen of andere gegevens op onze website.

Aangezien de gebruiksvoorwaarden die resulteren uit gegevens op onze website buiten het beheer van Derks wielersport vallen, kunnen wij geenszins aansprakelijk worden gesteld voor resultaten, schade, speciaal of consequent, direct of indirect, die voortvloeien uit de toepassing van gegevens op deze website.

chat Commentaar (0)