Offline - je kunt een bericht achter laten.

hartslagzender ANT+ BlueTooth 4.0 MAGENE

€ 29,95
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

hartslagzender ANT+ / Bluetooth 4.0  hartslagband ANT+ techniek met borstband. Afneembare, waterdichte hartslagzender. Geschikt voor koppeling met alle type ANT+ geschikte fietscomputers Bryton, Sigma, Garmin, Polar, Wahoo, MIO, enz.  Bluetooth 4.0 koppeling met je smart phone en compatibel met Strava, Nike +, Endomoondo, 

Aantal
Tijdelijk niet leverbaar

hartslagzender ANT+ Bluetooth Magene MHR10

Specificaties:

ANT+ en Bluetooth 4.0 compatibel
nauwkeurigheid: 1 hartslag
range: 30-240 bpm
Batterij: 1x CR2032, levensduur ~ 800 uur.
IP67 waterdicht

borstband instelbaar 62-94cm, wasbaar.

ANT+

ANT + hartslagmonitors worden voornamelijk gebruikt om de hartfrequentie van de gebruiker (beats per minute - bpm) tijdens een bepaalde activiteit in realtime te meten. Hartslagmonitors zijn meestal op het lichaam gedragen sensoren die een verscheidenheid aan technologieën gebruiken om de hartslag van de gebruiker te meten. De duur van de activiteit voor het meten van de hartslag van de gebruiker varieert sterk, evenals het soort activiteiten waarvoor een hartslagmeter kan worden gebruikt.

De ANT + hartslagmeter is ontworpen om te werken als een uitzendsensor. Dit type sensor vermindert de netwerkcomplexiteit, vereenvoudigt de gebruikersinteractie met het apparaat en vermindert de batterijvereisten. Een uitzendsensor maakt gebruik van een één-op-veel netwerktopologie. Hierdoor kunnen meerdere weergaveapparaten mogelijk hartslaggegevens van dezelfde hartslagmonitor ontvangen. Om dit te bereiken, moet elk weergaveapparaat worden geconfigureerd om te ontvangen van de hartslagmonitor.

Zonder te technisch te worden, lezen borstbanden het kleine elektrische signaal dat je lichaam maakt om je hart te laten samentrekken. 

Elektrische technologie is meestal nauwkeuriger. Het meten van de arm of pols is moeilijker omdat het een deel van het lichaam is dat snel kan zwaaien tijdens de activiteit, waardoor meer dataruis wordt gecreëerd dat moet worden verantwoord bij het berekenen van de uiteindelijke meetwaarde. In-ear optische HRM's zijn over het algemeen beter dan op polsen gebaseerde omdat het oor niet zo veel beweegt. De huid van het oor is ook beter geschikt voor optische metingen dan de arm.

Wanneer is nauwkeurigheid van belang?

Nu je iets weet over hoe verschillende HRM's werken en waarom sommige nauwkeuriger zijn dan andere, is het belangrijk om de kwestie aan te pakken van hoeveel nauwkeurigheid van belang is. Er zijn over het algemeen twee redenen waarom consumenten (d.w.z. geen medische professionals en geen topsporters) hun hartslaggegevens willen weten: om hun rusthartslag te kennen en om hartslaggegevens te gebruiken voor oefenen en trainen.

Bluetooth 4.0

Bluetooth 4.x -> Introduceert ondersteuning voor het verzamelen van gegevens van apparaten die gegevens tegen een zeer lage snelheid genereren. De belangrijkste bedoeling van deze functie, Low Energy (LE) genaamd, is om gegevens van verschillende sensoren te verzamelen, zoals hartslagmeters, thermometers enz. Deze techniek wordt ook wel Smart Bluetooth genoemd.

12031501
chat Reacties (0)