Onze webwinkel maakt gebruik van functionele cookies en analytisch cookies. Er worden geen gebruikers gegevens verzameld, vergaarde informatie is anoniem

  • Aanbieding!
SportsInstruments Hartslagmeter Pro ECG 7
  • SportsInstruments Hartslagmeter Pro ECG 7

Sports Instruments Hartslagmeter Pro ECG 7

€ 139,00
€ 39,00 € 100,00 korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

Sports Instruments Hartslagmeter Pro ECG 7 * Volwaardig hartslagmeter horloge is inclusief de tijd van de dag, dual tijdzone-instellingen, dag / datum, kalender en alarm met snooze-functie * Automatisch geheugen slaat alle informatie van uw laatste training op

Aantal
Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)*

   Keurmerk webwinkel

  • ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren
  •  ✓ Bezorging vanaf €2,99 (NL),  gratis thuis bezorgen bij een bestelling  vanaf €100 (NL) ✓ Bezorging vanaf €2,99 (NL), gratis thuis bezorgen bij een bestelling vanaf €100 (NL)
  • ✓ Niet goed,  binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren. ✓ Niet goed, binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren.

SportsInstruments Hartslagmeter Pro ECG 7

sports instruments -hartslagmeterAutomatische programmering van 5 zones Sports Instruments levert 's werelds eerste hartfrequentiemonitor die is ontworpen voor de wijze waarop u werkelijk traint. Op basis van uw drempelfrequentie of uw maximale hartfrequentie berekent de ECG Professional automatisch 5 trainingsniveaus volgens de meest recente idee?n over training. De ECG Professional houdt vervolgens automatisch bij hoeveel tijd en welk percentage u in elke trainingszone hebt gewerkt tijdens de training en laat u op het scherm in real time zien in welke trainingszone u werkt. De ECG Professional-horloges van Sports Instruments zijn de enige horloges ter wereld die uw zones berekenen aan de hand van uw drempelhartfrequentie. Geavanceerd Programming Window? De ECG Professional is voorzien van de laatste versie van het gepatenteerde Programming Window? van Sports Instruments. Een eenvoudige interface met woorden en pijltjes op de onderste regel van de display helpt u bij elke functie van het horloge. Nadat u vertrouwd bent geraakt met bediening van het horloge kunt u de meeste van de opdrachten op het Programming Window uitschakelen, wat het gebruik van het horloge vereenvoudigt. SmartMODE?-systeem Het SmartMODE-systeem vereenvoudigt de bediening van het horloge en desactiveert bepaalde schermen op het horloge als deze niet nodig zijn. Het tijd v.d. dag-scherm, SET-scherm, timerscherm en werklastscherm zijn SmartMode?-schermen. QUICKVIEW? zonegeheugen De ECG Professional hartfrequentiemonitors hebben een dynamisch geheugensysteem zodat u met een druk op de knop in real time de trainingstijd kunt zien die u in elke trainingszone in totaal hebt doorgebracht.


- Watch Functions
- Time of Day
- Dual Time Zone Settings
- Day/Date with 50-year Perpetual Calendar
- 24-hour Daily Alarm with "Snooze" function
-
- Heart Rate Functions
- Instantaneous Heart Rate
- Percentage of Maximum and Anaerobic Threshold Heart Rate
- 5-Automatically Programmed Training Zones
- Real Time Training Zone Display
- Training Zone Alarm
-
- Timing/Training Functions
- Chronograph: 100-Lap 200-Hour
- Chronograph View: Lap/Total Time or Split Times
-
- Memory Functions
- Heart Rate Ranges for Each Training Zone
- Total Time Spent in Each Training Zone
- Percentage of Time Spent in Each Training Zone
- Average, Maximum and Ending Heart Rate for each Lap and Split
- Average and Maximum Heart Rate for Total Workout
-
- Other Functions
- Workload Index
- Advanced Programming Window
- Ultra-NightGlow

sports instruments ECG 7 sporthorloge

611737013012

Verzending binnen Nederland

Dit item wordt u toegestuurd voor via PostNL of GLS. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. Dit item kan na bestelling ook worden afgehaald in onze shop.

Internationale verzending.

Dit item wordt u toegestuurd via Post.NL of GLS tegen berekend tarief, afhankelijk van het gewenste land van bestemming. Vul de adresgegevens in om het tarief te zien. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. 
This item ships internationally for a calculated rate, please add the destination address to see the shipping rate for the desired country. You will recieve tracking number after shipment. 

Wij hebben een 30 dagen retour policy op alle nieuwe items die we verkopen en doen alles om retourneren zo eenvoudig als mogelijk te maken. Wij willen dat u tevreden bent, zo simpel is het.

Indien je niet tevreden bent over je aankoop, stuur het terug voor volledige terugbetaling. Gemakkelijk en eenvoudig. Het enige wat je vragen het item te retourneren in de originele verpakking en in de staat waarin je het hebt ontvangen. Je kunt het eenvoudig terug sturen naar ons adres. 

Indien je van mening bent dat wij een fout hebben gemaakt of indien het item is beschadigd in transport, neem dan a.u.b. contact met ons op en we zetten het onmiddellijk recht. Als wij een fout hebben gemaakt sturen we je een gefrankeerde retourlabel om het item kosteloos aan ons te retourneren. We ruilen of crediteren het item direct.

Derks wielersport is niet de producent van dit product. Alle informatie, tekst, grafische afbeeldingen en links op onze website zijn gebaseerd op technische gegevens waarvan wij geloven dat deze betrouwbaar zijn. De informatie welke door ons wordt geleverd is uitsluitend bedoeld als richtlijn voor het gebruik.  Wij gaan er van uit dat u over de  technische vaardigheden beschikt om de gegevens naar eigen goeddunken en risico's te interpreteren.

Derks wielersport biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, afbeeldingen, koppelingen of andere gegevens op onze website.

Aangezien de gebruiksvoorwaarden die resulteren uit gegevens op onze website buiten het beheer van Derks wielersport vallen, kunnen wij geenszins aansprakelijk worden gesteld voor resultaten, schade, speciaal of consequent, direct of indirect, die voortvloeien uit de toepassing van gegevens op deze website.

Beoordelingen Beoordelingen (0)

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5