Vragen? Stuur hier je chatbericht. We proberen je binnen één uur antwoord te geven
search

vervangende hartslagband Garmin Polar Wahoo ANT plus Bluetooth

€ 17,50
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

Vervangende hartslagband voor Garmin, Polar, Wahoo, ANT+ Bluetooth 4.0  compatibel. Afstand tussen de drukknoppen 45mm. Origineel PRYM 4Gb . 

De smart fusion van zachte stoffen en adaptieve elektroden zorgen ervoor dat extreem gevoelige elektrische signalen van je hart worden gedetecteerd, dus de hartslagsensor kan je hartslag sneller en nauwkeuriger vaststellen. Wanneer is nauwkeurigheid van belang? Er zijn over het algemeen twee redenen waarom wij recreatie of topsporters onze hartslaggegevens willen weten: om de rusthartslag te kennen en om hartslaggegevens te gebruiken voor oefenen en trainen.

Aantal
Tijdelijk uitverkocht

Vervangende hartslagband voor Garmin, Polar, Wahoo, ANT+ Bluetooth 4.0  compatibel.

Afstand tussen de drukknoppen 45mm. Origineel PRYM 4Gb . Controleer a.u.b of de afstand van de drukknoppen op je hartslagzender overeenkomen met de afstand van de drukknoppen op deze hartslagband. Fabrikanten veranderen soms de onderlinge afstand van de drukknoppen! 

De smart fusion van zachte stoffen en adaptieve elektroden zorgen ervoor dat extreem gevoelige elektrische signalen van je hart worden gedetecteerd, dus de hartslagsensor kan ja hartslag sneller en nauwkeuriger vaststellen. Wanneer is nauwkeurigheid van belang? Er zijn over het algemeen twee redenen waarom wij recreatie of topsporters onze hartslaggegevens willen weten: om de rusthartslag te kennen en om hartslaggegevens te gebruiken voor oefenen en trainen.

chat Commentaar (0)