Vragen? Klik hier voor WhatsApp chat. Wij helpen u graag verder .

vervangende hartslagband Garmin Polar Wahoo ANT plus Bluetooth

€ 17,50
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Levertijd: 1 werkdag (NL)*

Vervangende hartslagband voor Garmin, Polar, Wahoo, ANT+ Bluetooth 4.0  compatibel. Afstand tussen de drukknoppen 45mm. Origineel PRYM 4Gb . 

De smart fusion van zachte stoffen en adaptieve elektroden zorgen ervoor dat extreem gevoelige elektrische signalen van je hart worden gedetecteerd, dus de hartslagsensor kan je hartslag sneller en nauwkeuriger vaststellen. Wanneer is nauwkeurigheid van belang? Er zijn over het algemeen twee redenen waarom wij recreatie of topsporters onze hartslaggegevens willen weten: om de rusthartslag te kennen en om hartslaggegevens te gebruiken voor oefenen en trainen.

Aantal
voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)*

   Keurmerk webwinkel

  • ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren
  •  ✓ Bezorging vanaf €2,99 (NL),  gratis thuis bezorgen bij een bestelling  vanaf €100 (NL) ✓ Bezorging vanaf €2,99 (NL), gratis thuis bezorgen bij een bestelling vanaf €100 (NL)
  • ✓ Niet goed,  binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren. ✓ Niet goed, binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren.

Vervangende hartslagband voor Garmin, Polar, Wahoo, ANT+ Bluetooth 4.0  compatibel.

Afstand tussen de drukknoppen 45mm. Origineel PRYM 4Gb . Controleer a.u.b of de afstand van de drukknoppen op je hartslagzender overeenkomen met de afstand van de drukknoppen op deze hartslagband. Fabrikanten veranderen soms de onderlinge afstand van de drukknoppen! 

De smart fusion van zachte stoffen en adaptieve elektroden zorgen ervoor dat extreem gevoelige elektrische signalen van je hart worden gedetecteerd, dus de hartslagsensor kan ja hartslag sneller en nauwkeuriger vaststellen. Wanneer is nauwkeurigheid van belang? Er zijn over het algemeen twee redenen waarom wij recreatie of topsporters onze hartslaggegevens willen weten: om de rusthartslag te kennen en om hartslaggegevens te gebruiken voor oefenen en trainen.

Verzending binnen Nederland

Dit item wordt u toegestuurd voor via PostNL of GLS. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. Dit item kan na bestelling ook worden afgehaald in onze shop.

Internationale verzending.

Dit item wordt u toegestuurd via Post.NL of GLS tegen berekend tarief, afhankelijk van het gewenste land van bestemming. Vul de adresgegevens in om het tarief te zien. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. 
This item ships internationally for a calculated rate, please add the destination address to see the shipping rate for the desired country. You will recieve tracking number after shipment. 

Wij hebben een 30 dagen retour policy op alle nieuwe items die we verkopen en doen alles om retourneren zo eenvoudig als mogelijk te maken. Wij willen dat u tevreden bent, zo simpel is het.

Indien je niet tevreden bent over je aankoop, stuur het terug voor volledige terugbetaling. Gemakkelijk en eenvoudig. Het enige wat je vragen het item te retourneren in de originele verpakking en in de staat waarin je het hebt ontvangen. Je kunt het eenvoudig terug sturen naar ons adres. 

Indien je van mening bent dat wij een fout hebben gemaakt of indien het item is beschadigd in transport, neem dan a.u.b. contact met ons op en we zetten het onmiddellijk recht. Als wij een fout hebben gemaakt sturen we je een gefrankeerde retourlabel om het item kosteloos aan ons te retourneren. We ruilen of crediteren het item direct.

Derks wielersport is niet de producent van dit product. Alle informatie, tekst, grafische afbeeldingen en links op onze website zijn gebaseerd op technische gegevens waarvan wij geloven dat deze betrouwbaar zijn. De informatie welke door ons wordt geleverd is uitsluitend bedoeld als richtlijn voor het gebruik.  Wij gaan er van uit dat u over de  technische vaardigheden beschikt om de gegevens naar eigen goeddunken en risico's te interpreteren.

Derks wielersport biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, afbeeldingen, koppelingen of andere gegevens op onze website.

Aangezien de gebruiksvoorwaarden die resulteren uit gegevens op onze website buiten het beheer van Derks wielersport vallen, kunnen wij geenszins aansprakelijk worden gesteld voor resultaten, schade, speciaal of consequent, direct of indirect, die voortvloeien uit de toepassing van gegevens op deze website.