Vragen? Klik hier voor WhatsApp chat. Wij helpen u graag verder .

Onze webwinkel maakt gebruik van functionele cookies en analytisch cookies. Er worden geen gebruikers gegevens verzameld, vergaarde informatie is anoniem

 • In prijs verlaagd
fietshelm Giro Atmos blauw - rood
 • fietshelm Giro Atmos blauw - rood

Fietshelm Giro Atmos blauw - rood 51-55cm

€ 115,00
€ 51,75 55% korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

Belangrijkste voordelen van de Fietshelm Giro Atmos, zeer goede ventilatie, strak ontwerp, eenvoudig en zeer goed instelbaar met Roc-Loc systeem, slechts 256 gram

Aantal
Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)*

   Keurmerk webwinkel

 • ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren
 • ✓ Bezorging vanaf €2,99 (NL), gratis thuis bezorgen bij een bestelling vanaf €100 (NL) ✓ Bezorging vanaf €2,99 (NL), gratis thuis bezorgen bij een bestelling vanaf €100 (NL)
 • ✓ Niet goed, binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren. ✓ Niet goed, binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren.

De Atmos ziet er strak uit. Kan ook haast niet anders als je bedenkt dat deze helm een paar jaar geleden nog het topmodel was van Giro. De Atmos zit dus al even in assortiment van de Amerikaanse fabrikant. Maar dat wil niet zeggen dat de Atmos qua techniek achterhaald is.

De Giro Atmos is namelijk met de tijd meegegaan. Zo is deze helm goed af te stellen door het nieuwe Roc-Loc 5 systeem. Je zet de helm strakker met de draaiknop aan de achterkant van de helm. Gelijkertijd stel je de verticale positie van de helm in. Dit systeem werkt perfect.

Specificaties

        In-mold composite versteviging
        Roll Cage bescherming
        In-mold hardbody met EPS schuimvoering
        Polycarbonaat buitenkant
        Roc-Loc 5 Fit systeem
        26 ‘Wind Tunnel’ ventilatiegaten, interne windkanalen
        Gewicht: 256 gram (maat M)


Het bepalen van de juiste helmmaat.


Hoe kan ik mijn helmmaat bepalen voor deze Alpine fietshelm?

Als 't om helmmaten gaat bieden de meeste fabrikanten twee series helmen aan; serie a) 'one size fits all' en serie b) helmschalen in verschillende maten. Bij de 'one size fitts all" fietshelm maakt de fabrikant slechts 1 mal voor de productie van de helmen. Deze methode is goedkoper dan de aanpak waarbij de helmschalen voor een bepaald type gemaakt worden in meerdere mallen voor verschillende helmmaten.

Deze Alpine Mythos fietshelm is uit type b serie.


Als 't om maatkeuze gaat, kies je het best een helmmaat die gelijk of iets groter is dan je hoofdmaat.
Het bepalen van de juiste helmmaat is eenvoudig.


Om achter je hoofdmaat te komen moet je de omtrek van je hoofd te meten. Om dit te doen heb je een meetlint en een spiegel nodig. Neem het meetlint en plaats dit aan de achterkant van je hoofd. Trek vervolgens beide zijden van het meetlint naar voren, net boven de oren en boven de wenkbrauwen, zo dat een uiteinde van het meetlint aan het midden van je voorhoofd uit komt. Wees voorzichtig niet om het meetlint te strak te trekken. Je kunt nu gebruik maken van een spiegel om je hoofdomtrek af te lezen. We raden raden aan om de meetwaarde naar boven af te ronden naar volle centimeter (bijv rond 57,5 ​​cm tot 58 cm). Als je onder de helm ook een bandana of in de winter een helmmuts wil dragen, voeg dan een extra centimeter toe aan de gemeten hoofdomtrek. Vrouwen moeten ervoor zorgen om hun haar plat kammen bij het meten van het hoofd (zoals in de foto).

Onze speciale tip: Als je geen meetlint bij de hand hebt, kun je ook een stuk van koord of touw te gebruiken en plaats het tegen een duimstok om de grootte te vinden. Nogmaals, het is belangrijk naar boven af te ronden. Een te kleine helm kan hoofdpijn veroorzaken, terwijl als een helm is een beetje te groot, kan het verschil worden gecompenseerd met het afstelmechanisme wat in elke helm is ingebouwd
GIRO
3618572099796

Verzending binnen Nederland

Dit item wordt u toegestuurd voor via PostNL of GLS. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. Dit item kan na bestelling ook worden afgehaald in onze shop.

Internationale verzending.

Dit item wordt u toegestuurd via Post.NL of GLS tegen berekend tarief, afhankelijk van het gewenste land van bestemming. Vul de adresgegevens in om het tarief te zien. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. 
This item ships internationally for a calculated rate, please add the destination address to see the shipping rate for the desired country. You will recieve tracking number after shipment. 

Wij hebben een 30 dagen retour policy op alle nieuwe items die we verkopen en doen alles om retourneren zo eenvoudig als mogelijk te maken. Wij willen dat u tevreden bent, zo simpel is het.

Indien je niet tevreden bent over je aankoop, stuur het terug voor volledige terugbetaling. Gemakkelijk en eenvoudig. Het enige wat je vragen het item te retourneren in de originele verpakking en in de staat waarin je het hebt ontvangen. Je kunt het eenvoudig terug sturen naar ons adres. 

Indien je van mening bent dat wij een fout hebben gemaakt of indien het item is beschadigd in transport, neem dan a.u.b. contact met ons op en we zetten het onmiddellijk recht. Als wij een fout hebben gemaakt sturen we je een gefrankeerde retourlabel om het item kosteloos aan ons te retourneren. We ruilen of crediteren het item direct.

Derks wielersport is niet de producent van dit product. Alle informatie, tekst, grafische afbeeldingen en links op onze website zijn gebaseerd op technische gegevens waarvan wij geloven dat deze betrouwbaar zijn. De informatie welke door ons wordt geleverd is uitsluitend bedoeld als richtlijn voor het gebruik.  Wij gaan er van uit dat u over de  technische vaardigheden beschikt om de gegevens naar eigen goeddunken en risico's te interpreteren.

Derks wielersport biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, afbeeldingen, koppelingen of andere gegevens op onze website.

Aangezien de gebruiksvoorwaarden die resulteren uit gegevens op onze website buiten het beheer van Derks wielersport vallen, kunnen wij geenszins aansprakelijk worden gesteld voor resultaten, schade, speciaal of consequent, direct of indirect, die voortvloeien uit de toepassing van gegevens op deze website.

Beoordelingen Beoordelingen (0)

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5