Onze technische ninja's zijn op geheime missie. Stuur ons een email met je vraag

Onze webwinkel maakt gebruik van functionele cookies en analytisch cookies. Er worden geen gebruikers gegevens verzameld, vergaarde informatie is anoniem

achternaaf DT Swiss 350 12 /142 CL 28 spaakgaten direct pull
  • achternaaf DT Swiss 350 12 /142 CL 28 spaakgaten direct pull

achternaaf DT Swiss 350 12 /142 CL 28 spaakgaten straightpull

€ 146,35
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

achternaaf DT Swiss 350 12 /142 Center Lock 28 spaakgaten straightpull 

 28 Gaats / inbouwbreedte 148 / thru axle - asdiameter 12mm / Basiskleur Zwart / Merk DT Swiss / Gewicht 266 gram

Aantal
direct leverbaar binnen 3 werkdagen

   Keurmerk webwinkel

  • ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren
  •  ✓ Bezorging op thuisadres vanaf €1,99 (NL), Bezorging op PostNl afhaalpunten mogelijk €4,95 ✓ Bezorging op thuisadres vanaf €1,99 (NL), Bezorging op PostNl afhaalpunten mogelijk €4,95
  • ✓ Niet goed,  binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren. ✓ Niet goed, binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren.

DT Swiss naven 350 straight pull

De betaalbare prestaties van DT Swiss 350 naven die iedereen mag verwachten in een rechte (straight pull) naafmantel. Verkrijgbaar in 24 gaten voor en 28 gaten achter opties en met 10/11 speed / versnellingen Shimano cassettebody, de straight pull naven zijn perfect voor de rijder op zoek naar de volgende evolutie in DT Swiss Ratchet System ®-technologie. Deze navenset set is perfect geschikt voor competitie straight pull spaken. Gewicht: 110 g

DT Swiss 240 / 350 binnenwerk

Het binnenwerk van de DT 350 naven is hetzelfde als uit de DT Swiss 240 serie. Dit betekend dat de upgrade kits uit high end 240 serie kan worden gebruikt

Verzending binnen Nederland

Dit item wordt u toegestuurd voor via PostNL of GLS. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. Dit item kan na bestelling ook worden afgehaald in onze shop.

Internationale verzending.

Dit item wordt u toegestuurd via Post.NL of GLS tegen berekend tarief, afhankelijk van het gewenste land van bestemming. Vul de adresgegevens in om het tarief te zien. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. 
This item ships internationally for a calculated rate, please add the destination address to see the shipping rate for the desired country. You will recieve tracking number after shipment. 

Wij hebben een 30 dagen retour policy op alle nieuwe items die we verkopen en doen alles om retourneren zo eenvoudig als mogelijk te maken. Wij willen dat u tevreden bent, zo simpel is het.

Indien je niet tevreden bent over je aankoop, stuur het terug voor volledige terugbetaling. Gemakkelijk en eenvoudig. Het enige wat je vragen het item te retourneren in de originele verpakking en in de staat waarin je het hebt ontvangen. Je kunt het eenvoudig terug sturen naar ons adres. 

Indien je van mening bent dat wij een fout hebben gemaakt of indien het item is beschadigd in transport, neem dan a.u.b. contact met ons op en we zetten het onmiddellijk recht. Als wij een fout hebben gemaakt sturen we je een gefrankeerde retourlabel om het item kosteloos aan ons te retourneren. We ruilen of crediteren het item direct.

Derks wielersport is niet de producent van dit product. Alle informatie, tekst, grafische afbeeldingen en links op onze website zijn gebaseerd op technische gegevens waarvan wij geloven dat deze betrouwbaar zijn. De informatie welke door ons wordt geleverd is uitsluitend bedoeld als richtlijn voor het gebruik.  Wij gaan er van uit dat u over de  technische vaardigheden beschikt om de gegevens naar eigen goeddunken en risico's te interpreteren.

Derks wielersport biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, afbeeldingen, koppelingen of andere gegevens op onze website.

Aangezien de gebruiksvoorwaarden die resulteren uit gegevens op onze website buiten het beheer van Derks wielersport vallen, kunnen wij geenszins aansprakelijk worden gesteld voor resultaten, schade, speciaal of consequent, direct of indirect, die voortvloeien uit de toepassing van gegevens op deze website.

Beoordelingen Beoordelingen (0)

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5