Onze webwinkel maakt gebruik van functionele cookies en analytisch cookies. Er worden geen gebruikers gegevens verzameld, vergaarde informatie is anoniem

cancel
 • Aanbieding!

LAZER Helm Sphere

€ 69,00
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Levertijd: 1 werkdag (NL)*

Het nieuwste model in de race serie van Lazer. Deze prachtige racehelm heeft een snel en stoer uiterlijk en is voorzien van de beste technieken welke Lazer in huis heeft. De Lazer Sphere is leverbaar in diverse aantrekkelijke designs.

Kleur
Helm
Aantal
Vandaag besteld, morgen in huis *

 • ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren
 • ✓ Gratis thuis bezorgen bij een bestelling vanaf €100 ✓ Gratis thuis bezorgen bij een bestelling vanaf €100
 • ✓ Niet goed, binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren. ✓ Niet goed, binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren.

LAZER Helm Sphere

Met deze helm wint u altijd! De geweldige pasvorm, de fantastische ventilatie en de hygiënische binnenvoering zorgen hiervoor. Door het Rollsys systeem kunt u de perfecte pasvorm zelf instellen. U hoeft alleen maar aan de knop bovenop de helm te draaien. Dit is zo gemakkelijk te doen dat u dit zelfs onder het fietsen kunt instellen en verstellen. Met z'n gewicht van slechts 255 gram is de Sphere een lichtgewicht.

61937_1.jpg 61937_2.jpg 61937_3.jpg61937_4.jpg

Extra info
De Lazer Sphere is voorzien van het Rigidity Brace System. Deze extra stevige voering vangt de hardste klappen op. Ook is de helm uitgerust met Coolmax; dit zorgt ervoor dat vocht snel verdwijnt en het maakt de helm ademend. In het donker bent u goed te zien vanwege de vele reflecterende eigenschappen.

 • Categorie: Race
 • Optimaal verstelbaar door RollSys systeem
 • In-mold constructie
 • Ventilatie door 21 openingen
 • CE - CPSC - AS veiligheidscertificaat
 • Gewicht: 260 gram

Rollsys ® Retention System
Het Rollsys ® Retention System van Lazer optimaliseert in een handomdraai de pasvorm van deze helm. Het geïntegreerde mechanisme omsluit het hoofd volledig. Het kleine tandwiel bovenop, maakt dat de helm ook tijdens de rit eenvoudig bij te stellen is.

RBS (Rigidity Brace System)
Deze helm is door RBS goed bestand tegen stoten. Dit is volledig geïntegreerd in de helm en garandeert door de stijfheid een hogere veiligheid. 

X-Static
De combinatie van airpads en de X-static padding is vandaag de dag de beste ventilatie-technologie. Deze helm houdt uw hoofd koeler als het warm is en warmer als het buiten koud wordt.

In-Mold
Bij het In-Mold systeem worden verschillende lagen als het ware samen gespoten tot één geheel in plaats van gelijmd. Dit zorgt voor optimale stevigheid zonder dat dit extra gewicht met zich meebrengt.

5420056683302

Specifieke referenties

ean13
5420056683302

Verzending binnen Nederland

Dit item wordt u toegestuurd voor via PostNL of GLS. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. Dit item kan na bestelling ook worden afgehaald in onze shop.

Internationale verzending.

Dit item wordt u toegestuurd via Post.NL of GLS tegen berekend tarief, afhankelijk van het gewenste land van bestemming. Vul de adresgegevens in om het tarief te zien. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. 
This item ships internationally for a calculated rate, please add the destination address to see the shipping rate for the desired country. You will recieve tracking number after shipment. 

Wij hebben een 30 dagen retour policy op alle nieuwe items die we verkopen en doen alles om retourneren zo eenvoudig als mogelijk te maken. Wij willen dat u tevreden bent, zo simpel is het.

Indien je niet tevreden bent over je aankoop, stuur het terug voor volledige terugbetaling. Gemakkelijk en eenvoudig. Het enige wat je vragen het item te retourneren in de originele verpakking en in de staat waarin je het hebt ontvangen. Je kunt het eenvoudig terug sturen naar ons adres. 

Indien je van mening bent dat wij een fout hebben gemaakt of indien het item is beschadigd in transport, neem dan a.u.b. contact met ons op en we zetten het onmiddellijk recht. Als wij een fout hebben gemaakt sturen we je een gefrankeerde retourlabel om het item kosteloos aan ons te retourneren. We ruilen of crediteren het item direct.

Derks wielersport is niet de producent van dit product. Alle informatie, tekst, grafische afbeeldingen en links op onze website zijn gebaseerd op technische gegevens waarvan wij geloven dat deze betrouwbaar zijn. De informatie welke door ons wordt geleverd is uitsluitend bedoeld als richtlijn voor het gebruik.  Wij gaan er van uit dat u over de  technische vaardigheden beschikt om de gegevens naar eigen goeddunken en risico's te interpreteren.

Derks wielersport biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, afbeeldingen, koppelingen of andere gegevens op onze website.

Aangezien de gebruiksvoorwaarden die resulteren uit gegevens op onze website buiten het beheer van Derks wielersport vallen, kunnen wij geenszins aansprakelijk worden gesteld voor resultaten, schade, speciaal of consequent, direct of indirect, die voortvloeien uit de toepassing van gegevens op deze website.