Vragen? Ons antwoord binnen 1 uur.
  • -€ 30,00

Lezyne super GPS Power fietscomputer Hrm Speed Cad functies

€ 119,00
€ 89,00 € 30,00 korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Op werkdagen voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Deze Lezyne Super GPS fietscomputer beschikt niet alleen over alle fietsfuncties die je als recreatie- of wedstrijdrijder over zou willen beschikken. Op het programmeerbaar scherm kun je tot 4 regels alle gewenste gegevens laten zien. In velden kunt je kiezen welke gegevensstatistieken moeten worden weergegeven op de onderste gegevensregel. De helderheid en het contrast van het scherm van deze Lezyne Super GPS fietscomputer is instelbaar zodat het scherm goed kunt uitlezen. Download de gratis Lezyne GPS Ally App op je smart phone (Android en IOS). En koppel je fietscomputer aan je telefoon. De Lezyne Super GPS kan worden gekoppeld met Bluetooth Smart of LE hartslagband. De Lezyne Super GPS kan gekoppeld worden met Ant+ Snelheid, Cadence sensoren en Ant+ Power meter.

Aantal
Op voorraad

lezyne super GPS scherm 2 lijnene

Lezyne super gps scherm 3 lijnen

lezyne super gps display  4 lijnen

De Super GPS maakt gelijktijdig gebruik van ANT + en Bluetooth Smart, waardoor synchronisatie met iOS / Android-apparaten, energiemeters, hartslagbanden en snelheids- / cadanssensoren mogelijk is. Net als de Power GPS geeft hij meldingen weer voor inkomende telefoontjes, sms-berichten en e-mails (maar met echte berichttekst!). Ritten worden opgeslagen als .fit-bestanden (compatibel met Strava en TrainingPeaks), het apparaat kan maximaal 200 uur aan gegevens bevatten en het kan eenvoudig worden overgedragen via flash-drivetechnologie of via de Lezyne Ally-telefoonapp. 

De Super GPS koppelt met Bluetooth Smart-apparaten, inclusief energiemeters en hartslagmonitors. Maar misschien is het meest handige onderdeel dat de Lezyne Ally-smartphone-app e-mail-, tekst- en telefoonoproepmeldingen mogelijk maakt-geweldig als je onderweg bent.

Lezyne is bijzonder trots op het feit dat de geavanceerde GPS / Glonass-chip zowel Amerikaanse als Russische satellietsignalen ontvangt. De eenheid is micro-USB-oplaadbaar, werkt maximaal 22 uur en kan 200 uur aan gegevens opnemen.

In de leveromvang van de Lezyne Super GPS zijn begrepen de fietscomputer zelf en een stuurhouder.  Front out, hartslagband, snelheid en cad sensoren zijn optioneel leverbaar,