Slide background

SALE ZOMERKLEDING
KORTINGEN TOT

70%

Slide background

HERFST EN WINTERKLEDING
AANTREKKELIJK GEPRIJSD.

Slide background

Investeer in de werkplaats tijdens de winter

EXTRA KORTING OP PARKTOOL GEREEDSCHAP

Slide background

SALE HELMEN

KORTINGEN TOT 80%

Slide background

SALE ENERGIE PRODUCTEN . OP=OP

Derks wielersport is de onderneming van Peter Derks en Siglinde Flassig.  Wij staan voor 'what you see, is what you get',  op zijn Nederlands, recht door zee. Bij ons krijgt u gratis informatie en advies over materiaal en reparatie en afstellen van uw fiets. Zodat u zelf in actie kunt komen om een probleem met uw fiets op te lossen. Op onze site bieden wij ook de mogelijkheid om onderdelen aan te kopen en geven wij tips om de goede keuze te maken. 

Over ons

Beide zijn wij gepassioneerde fietsers, op racefiets als mountainbike. Ook bij ons dient alles op en aan de fiets perfect te functioneren, dat houdt de sport zo leuk. 

Als hobbysleutelaar begonnen ben ik ( Peter ) niet alleen liefhebber van goed en mooi gereedschap maar ook materiaalfreek. Met de komst van internet begon ik in 1996 te experimenteren met de mogelijkheid om producten en diensten ook on-line aan te bieden via zelf ontwikkelde software. Daarmee een van de eerste op dit gebied.

Up-to-date houden van de webwinkel en administratie is het domein van Siglinde, daar heeft zij de touwtjes in handen. Een hele klus met het steeds wisselend aanbod en beschikbaar van onderdelen.

Met pensioen in zicht hebben we besloten om de fysieke winkel te sluiten, de webwinkel en werkplaats bleven. Als gevolg daarvan hebben we na meer dan 20 jaar de dealerschappen met onze fietsleveranciers beeïndigd.  Service of reparatie van uw fiets op afspraak evenals ophalen van bestellingen.

Met groter belangstelling volgen we de technische ontwikkelingen, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen, nieuwe vormen. 

Kunt u een vraag aan Derks wielersport stellen?

Vindt u het antwoord op uw vraag niet op onze website? Stel ons dan een vraag. Wij geven u dan praktisch advies. 

Wij ontvangen graag uw melding of mening wanneer u denkt dat dat er op onze website onjuiste informatie bevat.

Iets vragen of te melden?

Wij zijn bereikbaar op onder genoemde dagen en tijden. Bel ons op 0624 179 798 , App ons op 0624 179 798 ( Reactie binnen een uur ) of Mail ons ( reactie binnen 3 werkdagen )