• In prijs verlaagd
Parktool Kniptang CN-10
  • Parktool Kniptang CN-10

Parktool Kniptang CN-10

€ 52,99
€ 34,77 € 18,22 korting

Parktool Kniptang CN-10 , met papagaaibekken voor probleemloos knippen van stalen binnen- en buitenkabels. Gesmeed staal, geharde snijvlakken, sterk en nauwkeurige geslepen.

Aantal
Laatste items in voorraad

  • Niet goed, geld terug. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren Niet goed, geld terug. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren
  • Lage verzendkosten. Veel aanbieders versturen gratis en berekenen de verzendkosten in de productprijs. Bij ons heb je een scherpe productprijs en betaal je een vaste bijdrage in de verzendkosten. Onder aan de streep voordeliger Lage verzendkosten. Veel aanbieders versturen gratis en berekenen de verzendkosten in de productprijs. Bij ons heb je een scherpe productprijs en betaal je een vaste bijdrage in de verzendkosten. Onder aan de streep voordeliger
  • Kwaliteitsgarantie. Op al onze producten is een kwaliteitsgarantie van 2 jaar tot levenslang . Kwaliteitsgarantie. Op al onze producten is een kwaliteitsgarantie van 2 jaar tot levenslang .

Parktool Kniptang CN-10

De Parktool CN-10 heeft koud gesmede, hitte behandelde handvaten voor sterke, en naukeurige geslepen snijvlakken warmee elk kabel mooi scherp wordt afgeknipt.

Parktool
763477002044