Kabelset Aktiv8 - RACE/ATB Derailleurkabelset Duraline Carbon zwart
  • Kabelset Aktiv8 - RACE/ATB Derailleurkabelset Duraline Carbon zwart

Kabelset Aktiv8 - RACE Derailleurkabelset Duraline (carbon zwart) met Slick RVS Binnenkabels

€ 19,95

De kit bestaat uit kwaliteit roestvrij staal binnenkabels en buitenkabel is bekleed voldaan hun "Duraline" mantel, deze is ontworpen zodat er minimale lengteverschillen ontstaan tijdens het schakelen. Dus altijd exact schakelen en voldoet daarmee aan de strengste eisen van de europseesche cyclocross.

Aantal
Laatste items in voorraad

  • Niet goed, geld terug. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren Niet goed, geld terug. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren
  • Lage verzendkosten. Veel aanbieders versturen gratis en berekenen de verzendkosten in de productprijs. Bij ons heb je een scherpe productprijs en betaal je een vaste bijdrage in de verzendkosten. Onder aan de streep voordeliger Lage verzendkosten. Veel aanbieders versturen gratis en berekenen de verzendkosten in de productprijs. Bij ons heb je een scherpe productprijs en betaal je een vaste bijdrage in de verzendkosten. Onder aan de streep voordeliger
  • Kwaliteitsgarantie. Op al onze producten is een kwaliteitsgarantie van 2 jaar tot levenslang . Kwaliteitsgarantie. Op al onze producten is een kwaliteitsgarantie van 2 jaar tot levenslang .

De Aktiv-8 derailleurkabelset komt uit Nederland. De kit bestaat uit kwaliteit roestvrij staal binnenkabels en buitenkabel is bekleed voldaan hun "Duraline" mantel, deze is ontworpen zodat er minimale lengteverschillen ontstaan tijdens het schakelen. Dus altijd exact schakelen en voldoet daarmee aan de strengste eisen van de europseesche cyclocross.


AKTIV-8
8716706005523