I.v.m. EU wetgeving moeten wij u om uw toestemming vragen en melden dat deze website gebruik maakt van functionele en statistische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo mogelijk te laten functioneren. Gaat u door dan accepteert u dit.

cancel

Filteren op

Merk

Merk

speed

speed

Social loginKettingen

Wilt je online een ketting voor je MTB of racefiets kopen? Dan bij je bij Derks-wielersport.nl aan het goede adres.  Wij bieden een uitgebreid assortiment 11 speed, 10 speed, 9 speed en 6 / 7 / 8 speed kettingen. Een derailleurketting is zowel bij je racefiets als mountainbike een essentieel onderdeel van de fiets.  Is niet zo maar een kettinkje, je moet blind op de werking van je fietsketting kunnen vertrouwen. Een soepel werkende en exact schakelende ketting voorkomt veel ellende. Deze  kettingen zijn allemaal van het zogenaamde rollenketting.  En zorgt voor de krachtoverbrenging van het pedaal via de kettingbladen naar de cassette op het het achterwiel. Een goede fietsketting gaat langer mee, schakelt beter en biedt zo meer fietsplezier. Derks wielersport biedt kettingen van de merken KMC, Sram, Shimano, Sunrace, Campagnolo, Wippermann, Connex, Rotor, FSA
 
Kettingfabrikant Shimano, KMC, Campagnolo, SRAM, Connex, Wipperman en FSA biedt uitgebreid assortiment kettingen voor je MTB of racefiets. of het nu gaat om een 6 speed, 7 speed ketting, 8 speed ketting, 9 speed , 10 speed , 11 speed of 12 speed ketting. Ga je zelf aan de slag om de fietsketting te vervangen,  dan krijg je te maken met het inkorten van de ketting, schoonmaken van de ketting en het smeren van de ketting. Hoe hou je de ketting roestvrij ? Je loop je tegen de vraag aan hoe de ketting moet worden losgemaakt, en hoe repareer je een gebroken fietsketting (onderweg).

Campagnolo kettingen worden over het algemeen hoog gewaardeerd om hun antifrictiecoating voor een soepele, stille aandrijflijn en een uitstekende duurzaamheid.

Of het nu gaat om een Shimano Ultegra , 105 , Tiagra of Dura Ace racefiets onderdelengroep, XT, SLX, XTR, onderdelen op je MTB en bij SRAM Red, Force racefiets onderdelen alsook bij SRAM GX, X9, X0 of XX mountainbike groepen, kettingen van de verschillende merken zijn onderling compatibel zowel race als mountainbike onderdelen.

Er zijn 142 producten.

Item 1-24 van 142 in totaal item(s)

Actieve filters