Vragen? Stuur hier je chatbericht. Het is momenteel erg druk. We proberen je binnen één uur antwoord te geven
KMC Ketting 11 speed X11EL  silver nieuw
search
  • KMC Ketting 11 speed X11EL  silver nieuw
  • KMC Ketting X11EL Extra Light zilver

KMC Ketting 11 speed X11EL silver nieuw

€ 32,84
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

Nieuwe KMC X11EL ketting silver

De meest gemaakte 11 speed kettingkeuze voor Campagnolo , SRAM en Shimano 11 speed aandrijvingen, de 11 speed ketting KMC X11EL. Met verbindingsschakel, missing link. Geschikt voor MTB en racefiets. Geschikt voor 1x11 speed, 2x11 speed, 3x11sp systemen. Roest maakt geen kans bij deze vernikkelde 11-speed ketting. Tip: Maak optimaal gebruik van je cassette en kettingbladen, vervang je ketting bij 0,5% slijtage. Kettingen met chroomcarbide geharde pennen en kettingrollen hebben de hoogste levensduur. Zilverkleurige KMC 11 speed kettingen zijn vernikkeld, goud kleurige en zwarte kettingen zijn Titanium-Nitride Plated. Vernikkelen is superieur ten opzichte van niet vernikkeld staal. Titanium Nitride is een beetje beter dan vernikkelen.

Aantal
Tijdelijk niet op voorraad

KMC ketting 11 speed X11EL  silver nieuw 2018.

Alle grote details

De X11EL silver kende we al. KMC introduceerde in 2018 de verbeterde  11 speed ketting met missing links. Nu compatibel met Campagnolo , SRAM en een Shimano aandrijving.  De KMC X11 ketting silver is door hun gevormde X-links perfect geschikt op je 11 speed MTB aandrijving als op je 11 speed systeem op je racefiets.   Deze KMX 11 speed ketting is ontworpen voor 1x 11 speed, 2x 11 speed en  3x 11sp triple aandrijvingen

De KMC X11EL ketting is volledig vernikkeld en bovendien Super Narrow. Dit is niet zo maar een kettinkje, de trekkracht voor KMC 11 speed ketting is maar liefst 1050kgf. De KMC X11EL derailleurketting is door de vernikkeling zilverkleurig en roestbestendig. Compatibel met alle 11 speed cassette tandkransjes.


KMC biedt ons een hele serie 11 speed kettingen om uit te kiezen, X11 grey, X11 silver black, X11 EPT, E11 silver, X11EL silver,  X11EL Ti-N gold en 
X11EL Ti-N gold blackMoet je upgraden naar deze X11EL Silver ?


KMC maakt al jaren goede kettingen. Als je al nog een ouder model op je fiets hebt liggen, is het waard om te upgraden maar de nieuwe X11EL silver?

Als je nog steeds rijdt op een KMC X11.73 dan in overschakeling naar de X11EL zinvol. Je krijgt waar voor je geld, betere schakelprestaties, verbeterde roestbescherming, verbeterde belastbaarheid en lichter.

KMC ketting X11el 11 speed

Ziet er niet alleen goed uit!, is roestvrij door volledige vernikkeling, slijtvast, extra licht, maximale schakelprestaties, eenvoudige montage en demontage m.b.v. slimme kettingschakel.

Zoomen we in op bovenstaande afbeelding dan zien we de afschuining van de dubbele X-Bridge®,  buitenste plaat van de X11EL 11 speed ketting.  Deze afschuining in combinatie met de vorm van de buitenplaat zorgt voor maximale schakelprestaties. De X-SP® behandeling in combinatie met extra nauwe productie toleranties verlengt de levensduur van de kettingen tot het maximum. Met gereedschap de Missing Link connector is montage een fluitje van een cent. Compatibiliteit: De X11EL ketting kan worden gebruikt  in 11 speed Shimano, SRAM en Campagnolo systemen en is geschikt voor zowel Campagnolo als Shimano cassettes en kettingbladen.  Met 1 / 2 "x 11/128" is de KMC X11EL ketting silver Super Narrow. Met een pin lengte (kettingbreedte) van 6,2 mm heeft hij standaard waarde voor een 11 speed ketting. De trekkracht is maar liefst 1050kgf. De KMC X11EL derailleur ketting is silverkleurig en compatibel met alle 11 speed cassettetandwielen.

Over compatibility

Regelmatig krijgen we de vraag of Shimano Ultegra 11 speed ketting monteren deze ook door een KMC ketting kan worden vervangen. Het antwoord daarop is eenduidig. KMC is een universele ketting die gebruikt kan worden op alle 11 speed aandrijvingen.

De KMC ketting 11 speed X11EL is geschikt voor zowel Campagnolo als SRAM en Shimano aandrijving. De KMC X11 ketting meet 1 / 2 "x 11/128" is  Super Narrow. Met een pin lengte (kettingbreedte) van 5,9 mm een standaard 11 speed ketting. De trekkracht voor KMC 11 speed ketting is maar liefst 1050kgf. De KMC X11EL derailleur ketting is silverkleurig en compatibel met alle 11 speed cassettetandwielen. 

In gebruik, is de ketting soepel en loopt gewoon zoals het hoort. Er is op voorhand niet veel anders te op te zeggen : doet gewoon steeds wat deze moet doen. Je merkt met pas als het de dingen niet meer doet. Waar deze ketting scoort is in zijn duurzaamheid. In een test van drie maanden ( 2800 weg kilometers) er is wat slijtage zoals je zou verwachten en de coating ziet er nog steeds.

De KMC 11 speed X11EL silver ketting is zowel lichtgewicht als duurzaam, zilver kleurige coating voegt duurzaamheid toe, evenals een beetje bling op uw aandrijflijn. De 11 in de naam geeft aan dat een KMC ketting compatibel.

Met 114 schakels weegt ketting 228g. Dat is licht - bijna precies hetzelfde als de Campagnolo Super Record ketting. De KMC X11SL versie heeft sleuven in zowel de buitenste en binnenste platen om gewicht te verminderen en massieve pennen.

 11 speed ketting op 10 speed cassette

Regelmatig gestelde vraag: kan een 11 speed ketting op een 10 speed cassette. Het antwoord daarop: Een 11 speed ketting is met pinbreedte van 5.65mm ietsje smaller dan een 10 speed ketting ( pinbreedte 5.88mm ). 10 speed tandkransjes en de tanden van een 10 speed kettingblad hebben dikte van ongeveer 2,5mm. Een 11 speed ketting heeft meer dan voldoende ruimte op 10 speed kransjes en kettingbladen. Wij namen de proef op de som. Een 11 speed ketting rijdt en schakelt even goed op een 10 speed aandrijving als een  10 speed ketting.

In gebruik, deze ketting soepel en loopt gewoon zoals het hoort. Er is op voorhand niet veel anders te op te zeggen : doet gewoon steeds wat deze moet doen. Je merkt met pas als het de dingen niet meer doet. Waar deze ketting scoort is in zijn duurzaamheid. In een test van drie maanden ( 2800 weg kilometers) er is wat slijtage zoals je zou verwachten en de coating ziet er nog steeds.

Montage van ketting is eenvoudig dankzij KMC's Missing Link systeem. U gebruikt een kettingpons om alle links die u niet nodig te verwijderen, duw dan de Missing Link op zijn plaats met uw vingers. Eenmaal gespannen, er is geen kans dat de verbindingsschakel ooit los komt. De Missing Link die af fabriek bij de KMC X11 ketting wordt geleverd is niet herbruikbaar.

Top-Performance
Double X-Durability
Nickel plated
Open inner and outer plate design
Extra Light, 252 grams only!
114 Links

4715575890258

Datasheet

speed
11 speed
chat Commentaar (6)
Kwaliteit