Offline - je kunt een bericht achter laten.
  • -€ 7,00
Shimano Ultegra Ketting 10sp CN-6701
  • Shimano Ultegra Ketting 10sp CN-6701

Shimano Ketting Ultegra 10sp CN-6701

€ 31,95
€ 24,95 € 7,00 korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

Shimano Ketting Ultegra 10 speed CN-6701. Supersmalle, lichte 10-speed ketting met één draairichting. Deze ketting wordt aanbevolen voor dubbele systemen, niet als ultegra ketting voor triple. Voor een optimale afstemming tussen cassette en crankstel en daarmee een uitstekende krachtoverdracht.

Aantal
Artikel wordt besteld bij de leverancier. Levering 2-5 werkdagen.

Shimano Ketting Ultegra 10 sp CN-6701

Supersmalle, lichte 10-speed ketting met één draairichting (deze ketting wordt alleen voor dubbele systemen aangeraden), voor een optimale afstemming tussen cassette en crankstel en daarmee een uitstekende krachtoverdracht. Shimano ketting te monteren met bijgeleverde kettingpen.


>De nieuwste Ultegra 10 speed ketting
>Let op: buitenste en binnenste schakels zijn verschillend van vorm!
>De buitenste schakels zijn speciaal ontwikkeld om chain suck tegen te gaan
>De binnenste schakels zijn speciaal ontwikkeld voor een optimaal contact met de tandwielen: beter schakelen onder zware belasting, efficient pedaleren, optimale stijfheid en minder geluid
>Breedte: 5.88mm
>267g

>Het wordt afgeraden deze ketting met een triple te gebruiken! Hiervoor kunt u de CN-6600 gebruiken.

Over kettingen

Een fietsketting behoort tot de zogenaamde categorie rollenkettingen en heeft de taak om de kracht van de crank naar het achterwiel over te brengen, zodat de fiets vooruit beweegt. De meeste fietskettingen worden van een gelegeerd mengsel gemaakt, hoewel sommige kettingen verchroomd zijn of helemaal van roestvrij staal zijn gemaakt om roestvorming tegen te gaan – en soms ook gewoon voor het mooi. De breedte van de ketting hangt af van het aantal versnellingen dat uw fiets heeft, al is de 3/32 maat gebruikelijk bij derailleurfietsen. Verder kunt u ook kettingformaten krijgen die bij de verschillende speedcassettes passen. Zo heeft een 10-speedcassette een 10-speed ketting nodig en vul zo maar verder in. Baanfietsen of fietsen zonder versnellingen hebben meestal 1/8 kettingbladen en komen daarom ook met de overeenkomende 1/8 fietsketting. Deze kettingen hebben bijbehorende dikkere kettingplaatjes zodat u met fietsen met een vast tandwiel op de achternaaf ook kunt remmen zonder de ketting te overbelasten.  

4524667414018

Datasheet

speed
10 speed
Materiaal
half vernikkeld
Toepassing
race / MTB
chat Reacties (0)