Vragen? Klik hier voor WhatsApp chat. Wij helpen u graag verder .

Onze webwinkel maakt gebruik van functionele cookies en analytisch cookies. Er worden geen gebruikers gegevens verzameld, vergaarde informatie is anoniem

Achterzitje Polisport Wallaroo rood met driepunts gordel
 • Achterzitje Polisport Wallaroo rood met driepunts gordel

Achterzitje Polisport Wallaroo rood met driepunts gordel

€ 41,95
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

Achterzitje Polisport Wallaroo rood met driepunts gordel

Aantal
Vandaag besteld, morgen in huis *

   Keurmerk webwinkel

 • ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren
 • ✓ Bezorging vanaf €2,99 (NL), gratis thuis bezorgen bij een bestelling vanaf €100 (NL) ✓ Bezorging vanaf €2,99 (NL), gratis thuis bezorgen bij een bestelling vanaf €100 (NL)
 • ✓ Niet goed, binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren. ✓ Niet goed, binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren.

Achterzitje Polisport Wallaroo rood met driepunts gordel

 • Achterzitjes zijn geschikt voor kinderen vanaf ca. 8 maanden tot schoolleeftijd.
 • onze ervaring leert dat kinderen tussen 8 maanden en 2,5 jaar al na korte tijd in de kinderzit inslapen. het wiehende effect helpt daarbij. Ingeslapen zijn de kinderen ontspannen en laten armen en hoofd hangen. Om die reden is het bij langere ritten aan te bevelen de kinderen achter op de fiets mee te nemen.
 • Op de fiets is een veilig kinderzitje niet het enige belangrijke onderdeel. Net zo belangrijk is een stabiele achterdrager.
 • De Wallaroo van Polisport is een comfortabel en mooie kinderzitje met vaste rugleuning.  Het zitje kan op de adapter ongeveer 6 cm in lengte richting worden versteld. Om het comfort voor het kind te verhogen adviseren wij het zitje in de achterste positie te monteren. De extra adapter is snelle wisseling van fiets naar fiets mogelijk.
 • stabile bevestiging aan het frame
 • Groot zitvak (BxD) 30x15cm en stabiele rugleuning (BxH) 48x29cm. Geschikt voor kinderen van ~ 1,5 - 6 jaar. belastbaar tot 22kg.
 • Lange, comfortabele armleuningen met goede ondersteuning
 • drie punts broek-veiligheidsgordel. De gordel kan aan de rugleuning in hoogte tussen 32 en 42cm worden versteld.
 • De bekleding is met klitteband in de schaal gefixeerd.  Kan om te wassen gemakkelijk worden verwijderd.
 • voetsteunen 13cm diep is in drie hoogtestanden verstelbaar. Veiligheidsriemen verhinderen uitglijden van de voetjes.
 • eenvoudige en snelle montage met klembevestiging op achterdragen en frame
 • voldoet aan EN 14344 veiligheidseisen, TUV goedgekeurd
Polisport
SKU000540

Verzending binnen Nederland

Dit item wordt u toegestuurd voor via PostNL of GLS. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. Dit item kan na bestelling ook worden afgehaald in onze shop.

Internationale verzending.

Dit item wordt u toegestuurd via Post.NL of GLS tegen berekend tarief, afhankelijk van het gewenste land van bestemming. Vul de adresgegevens in om het tarief te zien. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. 
This item ships internationally for a calculated rate, please add the destination address to see the shipping rate for the desired country. You will recieve tracking number after shipment. 

Wij hebben een 30 dagen retour policy op alle nieuwe items die we verkopen en doen alles om retourneren zo eenvoudig als mogelijk te maken. Wij willen dat u tevreden bent, zo simpel is het.

Indien je niet tevreden bent over je aankoop, stuur het terug voor volledige terugbetaling. Gemakkelijk en eenvoudig. Het enige wat je vragen het item te retourneren in de originele verpakking en in de staat waarin je het hebt ontvangen. Je kunt het eenvoudig terug sturen naar ons adres. 

Indien je van mening bent dat wij een fout hebben gemaakt of indien het item is beschadigd in transport, neem dan a.u.b. contact met ons op en we zetten het onmiddellijk recht. Als wij een fout hebben gemaakt sturen we je een gefrankeerde retourlabel om het item kosteloos aan ons te retourneren. We ruilen of crediteren het item direct.

Derks wielersport is niet de producent van dit product. Alle informatie, tekst, grafische afbeeldingen en links op onze website zijn gebaseerd op technische gegevens waarvan wij geloven dat deze betrouwbaar zijn. De informatie welke door ons wordt geleverd is uitsluitend bedoeld als richtlijn voor het gebruik.  Wij gaan er van uit dat u over de  technische vaardigheden beschikt om de gegevens naar eigen goeddunken en risico's te interpreteren.

Derks wielersport biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, afbeeldingen, koppelingen of andere gegevens op onze website.

Aangezien de gebruiksvoorwaarden die resulteren uit gegevens op onze website buiten het beheer van Derks wielersport vallen, kunnen wij geenszins aansprakelijk worden gesteld voor resultaten, schade, speciaal of consequent, direct of indirect, die voortvloeien uit de toepassing van gegevens op deze website.

Beoordelingen Beoordelingen (0)

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5