• Aanbieding!
  • Wielerkledingset Zomer celeste/wit met Bianchi print
  • Wielerkledingset Zomer celeste/wit met Bianchi print

Wielerkledingset Zomer celeste/wit met Bianchi print

€ 129,00
€ 59,00 € 70,00 korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Levertijd: 1 werkdag (NL)*

Wielerkledingset Zomer celeste/wit met Bianchi print. Gebruik van hoge kwaliteit technische stoffen, stoffen in combinatie met perfect ontwerp en modernste zeem zorgen voor comfortabele fietskleding.  Fietshirt met half hoge, verborgen,  rits  aan de voorzijde, 3 zakken op de achterzijde met extra zakje voorzien van ritssluiting en anti slip band die opkruipen voorkomt.  De bibshort met bovenstuk, anti slip stroken en Coolmax ® zeem met extra comfortabele padding. 

Confectie maat
Aantal
Vandaag besteld, morgen in huis *

Wielerkledingset Zomer celeste/wit met Bianchi print

zomer fietskledingset van eigen merk met Bianchi ® print bestaande uit fietsshirt met korte mouw, fietsbroek korte pijpen.

Gebruik van hoge kwaliteit technische stoffen, stoffen in combinate met perfect ontwerp en moderste zeem zorgen voor comfortabele fietskleding.  Fietshirt met half hoge, verborgen,  rits  aan de voorzijde, 3 zakken op de achterzijde met extra zakje voorzien van ritssluiting en anti slip band die opkruipen voorkomt.  De bibshort met bovenstuk, anti slip stroken en Coolmax ® zeem met extra comfortabele padding. 


Coolmax ® is een geregistreerde handelsnaam van DuPont.
Bianchi ® is een geregistreerde handelsnaam van Cycleurope

XS           ± 94-97 cm         

S             ± 98-101 cm      

M           ± 102-105 cm    

L              ± 106-109 cm    

XL           ± 110-113 cm    

XXL        ± 114-117 cm    

3XL         ± 118-121 cm

Bianchi

Datasheet

Geslacht
Unisex

Derks wielersport is niet de producent van dit product. Alle informatie, tekst, grafische afbeeldingen en links op onze website zijn gebaseerd op technische gegevens waarvan wij geloven dat deze betrouwbaar zijn. De informatie welke door ons wordt geleverd is uitsluitend bedoeld als richtlijn voor het gebruik.  Wij gaan er van uit dat u over de  technische vaardigheden beschikt om de gegevens naar eigen goeddunken en risico's te interpreteren.

Derks wielersport biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, afbeeldingen, koppelingen of andere gegevens op onze website.

Aangezien de gebruiksvoorwaarden die resulteren uit gegevens op onze website buiten het beheer van Derks wielersport vallen, kunnen wij geenszins aansprakelijk worden gesteld voor resultaten, schade, speciaal of consequent, direct of indirect, die voortvloeien uit de toepassing van gegevens op deze website.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)