Merida shop in shop

Ook voor het fietsseizoen 2015 heeft Merida weer een breed aanbod voor elk niveau en voor elke smaaak. Of je nu mountainbiker of 'roadie' bent, E-bike fan of stadsfietser, man, vrouw of kind: in onze categorieen Full Suspension, Hardtails (incl. Youth & Kids-bikes), Road & Fitness, Cross en E-Bikes vindt gegarandeerd iedereen een geschikte fiets...

Ook voor het fietsseizoen 2015 heeft Merida weer een breed aanbod voor elk niveau en voor elke smaaak. Of je nu mountainbiker of 'roadie' bent, E-bike fan of stadsfietser, man, vrouw of kind: in onze categorieen Full Suspension, Hardtails (incl. Youth & Kids-bikes), Road & Fitness, Cross en E-Bikes vindt gegarandeerd iedereen een geschikte fiets. Daarbij zijn er in het nieuwe modeljaar allerlei spannende vernieuwingen te vinden, waardoor je een avontuurlijke reis maakt door de facinerende wereld van de fietser.

Meer

Merida shop in shop Er zijn 37 producten

Subcategorieën

 • Merida fietsen 2015

  MOUNTAINBIKE & FULL SUSPENSION

  Eén van de hoogtepunten van de MERIDA 2015-collectie is onze volledig vernieuwde 120 millimeter toerfully ONE-TWENTY, een 27,5 inch full suspension bike. Fans van racefully‘s kunnen als vanouds op pad met de NINETY-NINE, terwijl allmountain-piloten met de ONE-FORTY op pad kunnen. MERIDA – MORE SUSPENSION.

  MOUNTAINBIKES & HARDTAILS

  De twentyniner hardtail BIG.NINE uit de MERIDA-collectie is een van de meest succesvolle racebikes ter wereld. Maar ook de 27,5 inch-familie BIG.SEVEN met daarnaast de instapmodellen en jeugd fietsen met de namen MATTS en MATTS JUNIOR bewijzen, dat MERIDA hardtails met elke wielmaat de snelste weg naar maximaal rijplezier bieden. MERIDA – MORE VARIETY.

  ROAD BIKES & TOUR BIKES

  Snelheidsduivels opgelet: ook in 2015 staat de Road&Fitness-serie garant voor spanning en avontuur. Of het nu de licht gemodificeerde REACTO is die dienst doet als werktuig voor ons TEAM LAMPREMERIDA, of de nieuwe hightech triatlonmachine WARP TRI: samen met de modellen SCULTURA en SPEEDER zijn al deze fietsen gericht op pure snelheid. MERIDA – MORE PURISM.  CROSS BIKES & CROSS

  Ze zijn de Zwitserse zakmessen voor de vrijetijds fietsers, de forenzen en de fietsers die het hele jaar door rijden. MERIDA presenteert voor 2015 een serie vernieuwde CROSSWAY en CYCLOCROSS-fietsen. Ze zijn inzetbaar als fiets met geveerde voorvork voor dagelijks gebruik of als specifiek sportmiddel met nieuwe framekenmerken. Wie Cross zegt, bedoelt afwisseling. MERIDA – MORE DIVERSION.

  ROAD BIKE & FITNESS

  Alleen bij de eerste aanblik zien de SPEEDER-bikes met hun platte sturen eruit als het buitenbeentje in de categorie ‚asfalt fietsers‘. Maar bij nadere bestudering wordt duidelijk dat de need-for-speed bij deze categorie fi etsen net zo groot is als bij hun familieleden met een racestuur en aero-opzetsturen.

  SPEEDER‘s dragen hun voorliefde voor snelle inzet niet alleen mee in hun naam, maar belichamen dit inzetbereik ook als hét alternatief voor een racefiets voor dagelijks gebruik.
   
  De geometrie van de SPEEDER plaatst de piloot sportief op zijn bike waarbij het lage totaalgewicht de snelheidsambities nog eens onderstreept. De aluminium varianten gaan op het gebied van dagelijkse inzet nog een stukje verder dankzij de montagemogelijkheden voor een standaard, spatborden en/of een bagagedrager.* Alle SPEEDER-modellen zijn uitgerust met licht geprofileerde banden met een lage rolweerstand. Op het gebied van aandrijving staan varianten met twee of drie kettingbladen ter beschikking.


  HARDTAIL  MOUNTAINBIKES & YOUTH - KIDS

  Kleine wielen, grote veranderingen. De kinder- en jeugdfietsen van de voormalige DAKAR-familie zijn dit modeljaar duidelijk een flinke stap vooruit gegaan. Aan de buitenkant valt uiteraard als eerste de nieuwe modelnaam MATTS JUNIOR op. Maar daarachter gaat een serie compleet nieuwe fietsen schuil die voorzien zijn van speciale, op kinderen afgestemde geometrieën. Het doel van onze ontwikkelaars was om de nieuwe MATTS JUNIOR nog beter af te stemmen op zijn jonge piloten.

  Al vanaf het instapmodel met 12 inch-wielen profiteren de nieuwe MATTS JUNIOR-bikes van een volledig vernieuwde geometrie: door een kortere afstand tussen stuur en zadel, en een lagere bovenbuis wordt de standhoogte verlaagd.

  Dat verhoogt de veiligheid en geeft een vertrouwd gevoel - en dat is iets waar zowel kinderen als ouders blij van worden. Alle modellen zijn verder zowel in een Boy- als een Girl-uitvoering verkrijgbaar waarbij de meisjesfietsen niet alleen een eigen design hebben, maar ook een lagere bovenbuis. Eveneens nieuw: de MATTS JUNIOR 20 en 24 zijn uitgerust met een enkelvoudig kettingblad en daarnaast werd de voorvork op alle 20 en 24 inch-versies omgewisseld voor een verbeterde lucht geveerde vork met een veergedrag dat is afgestemd op lichtere piloten.

  E-BIKES / PEDELECS - MOUNTAINBIKES, SPORT, TOUR & CITY

  Ze zijn het spiegelbeeld van onze moderne maatschappij, want elektrisch ondersteunde fietsen combineren fitness, duurzaamheid en plezier. Met de verschillende modellen van de E-SPRESSO-familie biedt MERIDA net zoveel dagelijks plezier óp de weg, als de BIG.NINE.E-LITE offroad biedt. Beide worden aangedreven door betrouwbare Bosch-motoren. MERIDA – MORE SUSTAINABILITY.

 • Merida Parts &...

  Uw fiets is niet compleet zonder accessoires. En de accessoires moeten natuurlijk wel goed bij het uiterlijk van de fiets passen. Merida biedt daarom een ruim assortiment met verschillende accessoires aan.

 • Merida Kleding

  Naast het uitgebreide assortiment fietsen biedt Merida ook een complete fietskledinglijn aan.

 • Merida 2016

  Het wielrenseizoen 2016 wordt spannend! MERIDA presenteert niet alleen de nieuwe SCULTURA als momenteel de lichtste carbon racefiets ter wereld, maar ook o.a. highlights voor alle mountainbikefans, crosscountryrijders, fietsende vrouwen en pedelec-fietsers. Het MTB-gamma wordt verrijkt met de nieuwe crosscountry-fully NINETY-SIX – leverbaar in 29” als in 27,5” – en de carbonversie van onze trailbike ONE-TWENTY.

  De sportieve CYCLO CROSS CARBON breidt ons gamma voor sportieve dagelijks renners tot veeleisend wedstrijdrijders uit en met de nieuwe JULIET mogen vrouwen zich verheugen op een verder geoptimaliseerde damesfiets, waarvan de speciale geometrie het goede gevoel op deze hardtails met 100 millimeter veerweg wederom verhoogd. Tevens geeft het modeljaar 2016 alle E-Bikefans met Shimano „STePS“ naast de beproefde Bosch motoren een tweede optie voor de „fietsbeleving met trapondersteuning“: de vrijetijds-wegfiets eSPRESSO alsmede de elektromountainbike BIG.SEVEN eLITE krijgen dankzij de nieuwe Japanse aandrijftechnologie een maximaal bereik.

per pagina
Toont 1 - 9 van de 37 items
Toont 1 - 9 van de 37 items