Offline - je kunt een bericht achter laten.

Achterderailleur Shimano Deore XT RD-M781 SGS 10sp SHADOW

€ 59,95
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

Achterderailleur Shimano Deore XT RD-M781 SGS 10sp SHADOW

Aantal
Tijdelijk niet leverbaar

Achterderailleur Shimano Deore XT RD-M781 SGS 10sp SHADOW

 

De Shimano XT Dyna - Sys RD - M781 Achterderailleur ziet een voortzetting van zijn voorganger de lange geschiedenis van precisie , duurzaamheid en een laag totaalgewicht. Het is een cruciaal onderdeel van de Dyna - Sys 10 - speed aandrijving systeem , en natuurlijk , Dyna - Sys biedt de exacte schakel en het bereik van versnellingen die je berg rit behoeften .

De M781 XT achterderailleur ontwerp bevat een aantal verbeteringen ten opzichte van conventionele derailleurs . Ten eerste het verlaagd profiel, wat betekent dat de XT Derailleur is minder snel rond door bomen en rotsen wordt geraakt. Ten tweede , en onze favoriete verbetering, een directe kabelroute . Uw schakelkabel komt zonder stop op de derailleur zonder de traditionele lus in de kabel die het slachtoffer van vervuiling en modder. Daarnaast zijn de nieuwe M781 eigenschappen Shimano Direct Mount -systeem voor meer stabiliteit en compatibiliteit met steekas systemen . U zult ook merken dat de M781 gebruik maakt van Shimano's eerbiedwaardige Shadow + koppeling om het klappen van de ketting te elimineren . Gecombineerd , deze twee eigenschappen alleen al maakt het de ideale XT achterderailleur voor all-mountain rijden .

Shimano maakt gebruik van beproefde en ware aluminium componenten in de XT achterderailleurs . Alle van de knokkels , koppeling platen , en kooi zijkanten zijn gemaakt van aluminium. Dus , terwijl het de wow-factor van de koolstofvezel - beladen XTR Shadow mag missen. De XT M781 is veel meer betaalbaar . En als je weet de XT derailleurs zolang, zolang we die kennen, perfect voo veel functionele kilometers.

De Shimano XT Dyna - Sys RD - M781 achterderailleur is verkrijgbaar in de kleur zwart en in beide een lange en middellange kooi lengte . De lengte van de kooi is bepalend voor de totale kettinglengte opvangcapaciteit , of eenvoudiger gezegd, hoe groot van een tand verschil kan geschikt voor tussen de grootste versnelling en de kleinste versnelling. Totale verschil kan worden gevonden met deze vergelijking : grote ring - kleine ring + groot radertje - klein radertje . Zo zal de lange kooi optie ( SGS ) werken met een 24/32/42 tand tandwiel configuratie ( 18t verschil) plus een 11/36 cassette in de achtertuin ( 25t verschil ) . Dit voldoet aan de maximale keten - wrap capaciteit van de lange kooi derailleur op 43t . De korte lengte kooi ( GS ) heeft een ketting - wrap capaciteit van 35t en kan worden gebruikt voor een enkele of dubbele ring / bash - guard set-up als de 11/36 ( 25t verschil ) plus de 24/32 tandwiel ( 8t verschil ) niet groter is dan het bereik.

* Was de kettingbladen op gezette tijden met een neutraal reinigingsmiddel. Het reinigen van de ketting met een neutraal reinigingsmiddel en het smeren ervan kan tevens een effectieve manier zijn om de gebruiksduur van de kettingbladen en de ketting te verlengen. • Gebruik altijd tandkransen die hetzelfde groepsmerkteken hebben. Gebruik geen tandkrans met een ander groepsmerkteken. • Gebruik een buitenkabel die nog wat extra lengte over heeft, zelfs als het stuur helemaal naar links of rechts gedraaid is. Controleer dan tevens (met het stuur geheel naar links of rechts) of de schakelversteller het frame niet raakt. • Voor de schakelkabel wordt een speciaal vet gebruikt. Gebruik geen premium vet of andere soorten vet, omdat daardoor het schakelen kan verslechteren.
De achterderailleurplaat heeft een pen of plaat die voorkomt dat de ketting eraf loopt. Wanneer de ketting door de achterderailleur wordt geleid, leid hem dan naar de derailleur vanaf de kant van de pen/plaat die voorkomt dat de ketting eraf loopt; zie de afbeelding. Als de ketting niet correct wordt gelegd, kan de ketting of de achterderailleur beschadigd worden.

* Beste instelling De beste afstelling voor de XT achterderailleur M781 is wanneer de versnellingshendel net genoeg wordt verplaatst om de speling op te nemen en de ketting de 3e tandkrans vanaf de kleinste tandkrans raakt en geluid maakt. *Zet de hendel weer in de oorspronkelijke stand (de positie waar de hendel zich bij de tweede tandkrans vanaf de kleinste tandkrans bevindt en is losgelaten) en draai de krankarm met de klok mee. Als de ketting de 3e tandkrans vanaf de kleinste tandkrans raakt en geluid maakt, draai dan de stelschroef van de buitenkabel een klein stukje met de klok mee tot het geluid stopt en de ketting soepel draait. Bedien de hendel om te schakelen en controleer of er in geen van de tandkransposities geluid te horen is. Voor de beste SIS-prestatie moeten alle transmissie-onderdelen periodiek worden gesmeerd.


DERAILLEUR ACHTER XT M781 DA 10-SP. SGS SHADOW ZWART Deore XT 

Artikelnummer IRDM781SGSL
EAN Code: 4524667299301

Is vervanging voor: IRDM780SGSL 
 

Specificaties •Merk: Shimano
•Shimano groep: Deore XT
•Shimano groepscode: M781
•Aantal versnellingen: 10
•Kleur: Zwart
•Type achterderailleur: Top-Normal
•Derailleur kooi lengte: SGS
•Framehaak: Direct Attachment

4524667299301
chat Reacties (0)