Vragen? Stuur hier je chatbericht. Het is momenteel erg druk. We proberen je binnen één uur antwoord te geven
  • -11%
Time racepedalen Xpro 12 carbon zwart rood
search
  • Time racepedalen Xpro 12 carbon zwart rood

Time racepedalen Xpro 12 carbon titanium zwart rood

€ 289,95
€ 258,06 11% korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

De Time Xpro 12 racepedalen zijn lichter en bieden meer krachtoverdracht dankzij brede platforms, sterkere materialen en technologie die in- en uitklikken verder verbeterd. De veerspanning voor in- en uit klikken is instelbaar carbonblad. De stapelhoogte van de schoenplaten slechts 13,5 millimeter. Titanium assen en licht lopende lagers. Time Xpro pedalen worden geleverd inclusief schoenplaten.

Aantal
Tijdelijk niet op voorraad

Time racepedalen Xpro 12 carbon titanium zwart rood

De nieuwe racepedalen van Time, Xpro 12 zijn de ultieme uitdrukking van pedaaltechnologie. De geheel nieuwe carbon body en het nieuwe ontwerp creëren een krachtiger structuur om de stroom van de fietser naar de weg over te brengen. Krachtoverbrenging en stabiliteit zijn ook verbeterd met een groter pedaaloppervlak van 725 mm2 in vergelijking met het reeds grote oppervlak van de Xpresso op 700 mm2.

Time Xpro 12 Iclic

Het Iclic-systeem is opnieuw ontworpen om een ​​meer positieve betrokkenheid mogelijk te maken en om comfortabeler te zijn. Ten slotte deelt de Xpro 15 dezelfde watt-besparende CeramicSpeed-lagers en superlichte holle titanium-spindel van de Xpresso 15, wat resulteert in een totaalgewicht van 87,3 gram per pedaal. Het carbonblad is ook in 3 standen instelbaar om de spanning van de ingrijping te optimaliseren. Net als de Xpresso is de stapelhoogte laag, waardoor de zool van de fietser zo dicht mogelijk bij het midden van de pedaalas blijft. Dit, samen met het grote pedaaloppervlak resulteert in een onvergelijkbare trapefficiëntie en comfort.

Om de aerodynamische prestaties te verbeteren, hebben deze Time racepedalen een gladde, kuipachtige bodem. Het pedaalhuis is van koolstof, net als de rest van de carrosserieconstructie, om het gewicht tot een minimum te beperken.

Time Xpro 12 iclic

De schoenplaatjes zijn links en rechts gemarkeerd.  Door de schoenplaten te verwisselen, wordt de Q-factor met ongeveer drie millimeter vergroot als je een bredere traphouding nodig hebt.

De Time Xpro 12 carbon beschikt over het Time Iclick systeem.  Dat betekent dat je niet tegen veerspanning hoeft in te drukken om de schoenplaat te vergrendelen. De houdt eenvoudig de schoen op de pedaal om in het pedaal te klikken. Ook het losklikken van het pedaal gaat gemakkelijker.Vast en losklikken gaat sneller, gemakkelijker en  consequenter dan met andere pedaalsystemen. De interface tussen pedaal en schoenplaat voelde solide ondanks de ruime vrij voetspeling.Meer informatie

Accessoires ICLIC-schoenplaatjes inbegrepen

Ascomponent Titanium as

Lagers Stalen lagers

Lichaamscomponent Met koolstof gevuld

Schoenplaatjes ICLIC Schoenplaatjes. Vrije voet: hoekige en zijdelingse vrijheid

Contactoppervlak 725 mm2

Materialen Carbon lichaam

Hoogte van de pedaalstapel 13, 5 mm

SKU T2GR002 0000TU

Spanning 3 verschillende instellingen van koolstofblad

gewicht 188

Time
chat Commentaar (0)