Vragen? Klik hier voor WhatsApp chat. Wij helpen u graag verder .

Onze webwinkel maakt gebruik van functionele cookies en analytisch cookies. Er worden geen gebruikers gegevens verzameld, vergaarde informatie is anoniem

  • In prijs verlaagd
TA Specialities Kettingblad 39T compact zilver Campagnolo binnenblad Nerius BCD 110mm
  • TA Specialities Kettingblad 39T compact zilver Campagnolo binnenblad Nerius BCD 110mm

Kettingblad 39T Campagnolo Binnenblad BCD110 zilver Nerius - TA-Specialities

€ 43,95
€ 35,95 € 8,00 korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Levertijd: 1 werkdag (NL)*

Kettingblad 39T Campagnolo Binnenblad BCD110 zilver Nerius - TA-Specialities

Aantal
Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)*

   Keurmerk webwinkel

  • ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren
  •  ✓ Bezorging vanaf €2,99 (NL),  gratis thuis bezorgen bij een bestelling  vanaf €100 (NL) ✓ Bezorging vanaf €2,99 (NL), gratis thuis bezorgen bij een bestelling vanaf €100 (NL)
  • ✓ Niet goed,  binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren. ✓ Niet goed, binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren.

Kettingblad 39T Campagnolo Binnenblad BCD110 zilver Nerius - TA-Specialities


SPECIALITES TA KETTINGBLAD NERIUS STEEK 110 39T BINNEN ZILVER (CAMPA COMPACT)

TA Specialties Nerius binnenblad BCD 110. Passend voor Campagnolo Compact cranksets niet compatibel met compact cranksets van andere fabrikanten.

!! Niet aanbevolen in een combinatie waarbij de buitendiameter van het binnenblad gelijk of groter is dan de diameter van het vlakke deel Van de binnenzijde van het buitenblad.

Werkende combinaties TA Specialties buitenblad Nerius compact 50 tanden voor Campagnolo met kettingblad TA Specialties Nerius 39 tanden of 42 tanden.

STA-10-0238-3662458004046

Datasheet

speed
10 speed
Materiaal
aluminium
Toepassing
race
BCD / steek
110ø
tanden kettingblad
39T
Crankstel
2x10S

Verzending binnen Nederland

Dit item wordt u toegestuurd voor via PostNL of GLS. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. Dit item kan na bestelling ook worden afgehaald in onze shop.

Internationale verzending.

Dit item wordt u toegestuurd via Post.NL of GLS tegen berekend tarief, afhankelijk van het gewenste land van bestemming. Vul de adresgegevens in om het tarief te zien. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. 
This item ships internationally for a calculated rate, please add the destination address to see the shipping rate for the desired country. You will recieve tracking number after shipment. 

Wij hebben een 30 dagen retour policy op alle nieuwe items die we verkopen en doen alles om retourneren zo eenvoudig als mogelijk te maken. Wij willen dat u tevreden bent, zo simpel is het.

Indien je niet tevreden bent over je aankoop, stuur het terug voor volledige terugbetaling. Gemakkelijk en eenvoudig. Het enige wat je vragen het item te retourneren in de originele verpakking en in de staat waarin je het hebt ontvangen. Je kunt het eenvoudig terug sturen naar ons adres. 

Indien je van mening bent dat wij een fout hebben gemaakt of indien het item is beschadigd in transport, neem dan a.u.b. contact met ons op en we zetten het onmiddellijk recht. Als wij een fout hebben gemaakt sturen we je een gefrankeerde retourlabel om het item kosteloos aan ons te retourneren. We ruilen of crediteren het item direct.

Derks wielersport is niet de producent van dit product. Alle informatie, tekst, grafische afbeeldingen en links op onze website zijn gebaseerd op technische gegevens waarvan wij geloven dat deze betrouwbaar zijn. De informatie welke door ons wordt geleverd is uitsluitend bedoeld als richtlijn voor het gebruik.  Wij gaan er van uit dat u over de  technische vaardigheden beschikt om de gegevens naar eigen goeddunken en risico's te interpreteren.

Derks wielersport biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, afbeeldingen, koppelingen of andere gegevens op onze website.

Aangezien de gebruiksvoorwaarden die resulteren uit gegevens op onze website buiten het beheer van Derks wielersport vallen, kunnen wij geenszins aansprakelijk worden gesteld voor resultaten, schade, speciaal of consequent, direct of indirect, die voortvloeien uit de toepassing van gegevens op deze website.

Beoordelingen Beoordelingen (0)

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5