Vragen? Ons antwoord binnen 1 uur.
Wielset DT-Swiss  Spline carbon T38 banden
  • Wielset DT-Swiss  Spline carbon T38 banden

Wielen DT-Swiss Spline carbon T38 banden - shimano body

€ 1.301,00
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

Top end road prestaties in een slanke 1510 g verpakking. Met 50mm diep uni-directionele carbon draadvelgen en straight pull spaken gepaard met de zwarte  DT Swiss SPLINE® naven , is deze high-end wielset is klaar voor stevige klimmen en afdalen op bochtige bergwegen. Verkrijgbaar in een 20 gaats radiaal gespaakt voorwiel en een 24 gaats achterwiel met 11 speed configuratie en een spacer voor 10 speed toepassingen.

Aantal
Tijdelijk niet leverbaar

Wielen DT-Swiss  Spline naven met black label T38  carbon velgen voor banden  - shimano body  ( zwarte naven)


Het is producten zoals de DT Swiss SPLINE® naven waarmee rijders om sneller en verder te gaan, uiteindelijk het maken van de fietsen ervaring nog fun.The combinatie van hoge aandacht voor detail en de legendarische DT Swiss betrouwbaarheid met de nieuwe SPLINE® naven.

Straight pull spaken
SPLINE® wielen maken gebruik van hoge precisie straight pull spaken voor de perfecte sterkte-gewichtsverhouding. Sterker dan conventionele spaken, ze zijn nog steeds te richten en vervangbaar met standaard gereedschap.

SPLINE® naafbehuizing
Het resultaat van nauwkeurige techniek: Een lichtgewicht, agressief op zoek naafomhulling speciaal ontworpen voor rechte pull sprak gebruik.

spaak positionering
De SPLINE® naafomhulling ontwerp en straight pull spaken zorgen voor een optimale positie van de spaak ankerpunten, het creëren van een stijver, meer responsieve wiel.

sprak ankers
Door de vorm van de spaak ankers sprak pull slechts minimale effecten op de lagerzittingen, die op zijn beurt verhoogt lager levensduur.

spaakpatroon
SPLINE® hubs zijn geoptimaliseerd voor hun respectievelijke spaakpatroon. Dit zorgt ervoor dat de spaken uitgelijnd met mathematische precisie zodat materiaalgebruik is geminimaliseerd voor de beste sterkte-gewichtsverhouding. meer

Bewezen vrijloop technologie
Dit SPLINE® wiel met de DT Swiss Ratchet System® vrijloop systemen. Het biedt snelle en veilige engagementen terwijl slechts met minimale onderhoud.

Warmteafvoer remoppervlak


Van de  Black label carbon velgen is het remoppervlakken versterkt met carbon lagen en titanium en speciaal ontworpen voor een maximale warmteafvoer. Daardoor wordt de warteontwikkeling verdeeld over de hele velg, en zodoende de hittebestendigheid aanzienlijk verhogen.

De aanbevolen maximale gewicht systeem is 90 kg.

Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie

chat Reacties (0)