Remblokken Shimano Deore Hydraulic van Koolstop KS-D610 Bekijk groter

Brake Shimano Deore M555 - Kool Stop KS-D610

760251075249

Nieuw product

Brake Shimano Deore M555 - Kool Stop KS-D610

Meer details

in voorraad

€ 15.95

Meer informatie

Brake Shimano Deore M555 - Kool Stop KS-D610

Cabbage -Stop remblokken (Rode plaat) zijn gemaakt van organische materialen die worden gemengd en verbonden met een hars. De verbindingen bevatten een kleine hoeveelheid metaal op de remwerking en slijtvastheid verbeteren. De term semi Metalllic kan ook worden gebruikt. We hebben tijdens het testen aangetoond dat onze pads zijn rotor kinderen en Hoge remprestaties remmen gedurende de levensduur van het remblok .

Geleverd reeds een 2 stuks

Vragen (0)

Geen vragen op dit moment


Je vraag is aan ons service team verstuurd
Stel je hier je vraag over dit product
verberg formulier
Captcha

Retourneren

Is een artikel niet aan uw wens, of bent u niet tevreden over (een deel van) uw bestelling? Geen probleem. Bij Derks wielersport kunt u een artikel binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen, eenvoudig ruilen of retourneren. Binnen deze termijn kunt u het artikel rustig bekijken, beoordelen en passen.

Als we een artikel in originele staat, met verpakking en compleet retour van u hebben ontvangen, storten we binnen maximaal 5 dagen (meestal sneller) het volledige aankoopbedrag terug op uw bankrekening.

Als je artikelen terug stuurt, dan hoef je alleen het retourformulier in te vullen.  Op het retourformulier kun je je wensen met betrekking tot de afhandeling van je retourzending aangeven ( geld retour, andere maat, enz). Op het modelformulier staan de keuzes aangegeven.

De retourkosten komen voor jouw rekening indien wij het bestelde artikel hebben geleverd. Indien wij je een verkeerd of defect artikel hebben geleverd komen de retourkosten voor onze rekening.

U zult begrijpen dat de volgende artikelen niet in aanmerking komen voor retourneren:

  • Speciaal op maat gemaakte of aangepaste artikelen
  • Onderdelen die gebruikt en/of gemonteerd zijn
  • Gebruikte artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden
  • Producten waarvan een code of verzegeling is verbroken, zoals software en computers


Garantie - defect tijdens de garantieperiode

Wanneer een product defect raakt tijdens de garantieperiode. Neem dan contact op met ons. In de meeste gevallen stuurt u het product met bon of rekening aan ons op met omschrijving van het defect. Na ontvangst nemen wij contact op met onze leverancier over de verdere afhandeling van uw garantieclaim. Garantie op producten is altijd conform de garantiecondities en garantietermijn dan de fabricant.

Garantie - defect na het verstrijken van de garantieperiode.

Als na de garantietermijn gebreken optreden aan een product is alleen de technische levensduur van belang. Het gaat er dan immers om of het gebrek redelijkerwijze had mogen worden verwacht. Is dat niet het geval dan mag u ons daar op aanspreken.

Wie betaalt de kosten?
Als een product na de garantietermijn kapot gaat dan zijn de reparatiekosten strikt genomen voor ons. Maar omdat zoiets niet redelijk zou zijn wanneer u als koper het apparaat al enkele jaren gewoon heeft kunnen gebruiken en dit er door de reparatie weer beter op wordt, wordt er gewoonlijk een verdeelsleutel voor de kosten toegepast.
Stel dat een fietscomputer 8 jaar meegaat en na 5 jaar moet er een reparatie worden verricht. Dan is het redelijk te noemen dat u als koper 5/8 van de reparatiekosten voor zijn rekening neemt. U heeft de fietscomputer immers al 5 jaar gewoon kunnen gebruiken.