Vragen? Ons antwoord binnen 1 uur.
  • -€ 160,00
Parktool Montage Standaard PRS-25
  • Parktool Montage Standaard PRS-25

Parktool Montage Standaard PRS-25

€ 499,00
€ 339,00 € 160,00 korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Verzending binnen 2-3 werkdagen

Parktool Montage Standaard PRS-25

Aantal
Levering 3-5 werkdagen

Parktool Montage Standaard PRS-25

 

Van de grond af ....  opnieuw ontworpen. De mooiste, licht gewicht, stabiele, draagbare reparatiestandaard, de ParkTool PRS-25 reparatiestandaard. Ontworpen om een stabiele werkplek te bieden, ook op ongelijke ondergrond.

 

Zo dominant als Park Tool in fiets-winkels en handgereedschap, hebben de consumenten-level draagbare montagestandaards niet altijd hun sterkste kant. Echter, hun nieuwste PRS-25 Team Issue Repair Stand gaat een lange weg tot het brengen van 'big blue' tot het niveau van de andere top concurrentie.


De grootste verbetering zit in de nieuwe Micro-Adjust clamp design, die uiteindelijk biedt ware een hand te bedienen, in tegenstelling tot de PRS-15 is veel meer omslachtig Extreme Range hoofd. Daarnaast is de nieuwe Micro-Adjust ontwerp biedt afsluitbaar en traploos instelbare 360-graden rotatie, en het is compatibel met een enorm aanbod van de buis maten, van 23-76mm in diameter (aero buizen inbegrepen).

De 70mm-lange kaken zijn klein genoeg om te passen in kleine ruimtes nog breed genoeg om een ​​veilige grip opleveren. Andere functies omvatten een eenvoudige maar effectieve cam-type quick-release-mechanisme, en fijne klemkracht controle die is net zo bedreven in het voorzichtig klemmen dunne-walled carbon fiber of het produceren van echte kung-fu grip voor hardere banen.

Voor meer verticaal uitgedaagd - of begaafd - gebruikers, de klem past in hoogte van 115-170cm (45-67in) en als altijd met Park, de dikke rubberen voeringen zijn vervangbaar tijdens het dragen. Park geen lijst met een maximum gewicht van de fiets voor het PRS-25, maar we hadden weinig problemen aanpakken freeride fietsen wegen omhoog van 18 kg (40 pond) - meer dan drie keer zwaarder dan de stand zelf - met een goede algehele stabiliteit en een aanvaardbare hoeveelheid slingeren .

De stand van de aluminium buizen is niet zo stijf en stabiel als een stalen frame shop-kwaliteit staan ​​dus het is nog steeds niet de beste optie voor zware taken, zoals het in beslag genomen bodemconsoles en dergelijke, maar de grote diameter, hex-vormige buis profielen zijn redelijk stout en ook voorkomen dat ongewenste rotatie (al zijn ze te voorkomen wilden draaien, ook).

Kenmerken Parktool Montage Standaard PRS-25

 

  • Snel en gemakkelijk inklapbaar (119cm x 23cm x 23cm)
  • Instelbare werkhoogte tussen 111cm en 154cm
  • Park Tool's exclusieve klem met lage doorbuiging en gemakkelijke verstelling
  • Eenvoudig inklapbare aluminium poten met verstevigde ondersteuning
  • Gewicht minder dan 6 kg
  • 360 graden koprotatie
  • Eenvoudige verstellingen

 

763477005724
chat Reacties (0)