Offline - je kunt een bericht achter laten.
  • -€ 67,00
Parktool Montage Stanaard PCS 9
  • Parktool Montage Stanaard PCS 9

Parktool Reparatiestandaard PCS-9

€ 209,00
€ 142,00 € 67,00 korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Verzending binnen 2-3 werkdagen

Park Tool Reparatiestandaard PCS 9 opvouwbaar met klem

Aantal
Levering 3-5 werkdagen

Parktool Reparatiestandaard PCS-9

Alles wat je echt nodig hebt uit een workstand is dat het je fiets stevig houdt, op de juiste hoogte, zonder deze te beschadigen. De PCS9, goedkoopste stand Park doet precies dat.

De klem hoogte kan worden aangepast van 99 tot 145cm en je kunt het draaien 360 graden om de zadelpen, top-tube grip, en dergelijke. Indien de buis tussen de 24 en 76mm het past in de klem.

Het statief ontwerp is zeer stabiel als de rechtopstaande paal. De standaard leunt voorover in de ondersteuning die door de lange, bijna-horizontale benen.

U kunt pak de standaard naar beneden laten zakken door het lossen van de quick-release. Dan nog nog steeds vrij groot en weegt 9 kg, want het is gemaakt van gepoedercoat stalen buizen.  De driehoekige basis is royaal 115x75cm en de gekantelde staander houdt de fiets-plus-stand gewicht gecenteerd waar de poten op hun breedst zijn.

Installatie en demontage zijn enorme verbeteringen ten opzichte van de Praktool PRS-15. Een quick-release hendel releases en vergrendelt de samengevoegde twee flip-out benen in plaats,  een andere hendel stelt de telescopische staander en de klem mechanisme vergrendeld in de bovenkant van de stand met maar een enkele eenvoudige draaibewegingen van een knop - voilá, je bent klaar om aan de slag te gaan.

Een goede standaard voor de thuissleutelaar

 

  • De PCS-9 biedt Park Tool kwaliteit in een instapmodel werkstandaard voor de thuissleutelaar
  • In hoogte verstelbaar van 99 cm tot 145 cm.
  • 360 graden koprotatie
  • Eenvoudige verstellingen

 

 

 

 

 

 

763477004994
chat Reacties (0)