Vragen? Klik hier voor WhatsApp chat. Wij helpen u graag verder .

Onze webwinkel maakt gebruik van functionele cookies en analytisch cookies. Er worden geen gebruikers gegevens verzameld, vergaarde informatie is anoniem

 • In prijs verlaagd
Trivio Montage Standaard Expert - TRV-TL-042
 • Trivio Montage Standaard Expert - TRV-TL-042

Trivio Montage Standaard Expert - TRV-TL-042

€ 106,95
€ 72,95 € 34,00 korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

Trivio Montage Standaard Expert is uitstekend geschikt voor onderhoud, sleutelen en afstellen van je fiets.  Voorzien van inklapbare poten , met klemmechanisme voor rond de zadelpen of framebuizen. De werkhoogte is instelbaar en de standard is voorzien van een handig bakje om onderdelen of gereedschap in te leggen.

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

   Keurmerk webwinkel

 • ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren ✓ Voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)* ✓ Gratis afhalen in Halsteren ✓ Gratis ruilen in Halsteren
 • ✓ Bezorging vanaf €2,99 (NL), gratis thuis bezorgen bij een bestelling vanaf €100 (NL) ✓ Bezorging vanaf €2,99 (NL), gratis thuis bezorgen bij een bestelling vanaf €100 (NL)
 • ✓ Niet goed, binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren. ✓ Niet goed, binnen 3 dagen uw geld terug. U heeft 30 dagen om uw bestelling te retourneren.

Trivio Montage Standaard Expert - TRV-TL-042

Deze stabiele werkplaats montagestandaard is uitermate geschikt voor de hobby sleutelaar. Inklapbaar, dus gemakkelijk compact weggezet. Ingeklapt meet deze reparatiestandaard slechts 107cm hoog, ca, 17 x 34cm. De Trivio montagestandaard is stabiel genoeg om aan fietsen te sleutelen tot wel 20kg. De poten zijn voorzien van rubberen bescherming. De werkhoogte laat zich met behulp van een snelspanner gemakkelijk regelen. Staand of zittend werken op bankje, de werkhoogte is perfect instelbaar. Ook de afstand van het klemmechanisme tot de staande buis is instelbaar.  Hoe dichter het klemmechanisme bij de staande buis, hoe stabieler de fiets in de montagestandaard expert hangt. Het klemmechanisme kan 360 graden roteren.  De onderzijde van de fiets inspecteren of aan de onderzijde van de fiets werken is met de Trivio montagestandaard Expert een luitje van een cent. 

 • Professionele fietsreparatiestandaard
 • Voor het schoonmaken, repareren en afstellen van je fiets
 • Poten beschermd met rubber
 • Klemmechanisme voor rond de zadelpen of het frame
 • Verstelbare hoogte. Volledig inklapbaar
 • Met handig bakje om spullen in te leggen

                        

THV018866-TRV-TL-042

Verzending binnen Nederland

Dit item wordt u toegestuurd voor via PostNL of GLS. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. Dit item kan na bestelling ook worden afgehaald in onze shop.

Internationale verzending.

Dit item wordt u toegestuurd via Post.NL of GLS tegen berekend tarief, afhankelijk van het gewenste land van bestemming. Vul de adresgegevens in om het tarief te zien. U ontvangt een tracking code zodra wij de bestelling versturen. 
This item ships internationally for a calculated rate, please add the destination address to see the shipping rate for the desired country. You will recieve tracking number after shipment. 

Wij hebben een 30 dagen retour policy op alle nieuwe items die we verkopen en doen alles om retourneren zo eenvoudig als mogelijk te maken. Wij willen dat u tevreden bent, zo simpel is het.

Indien je niet tevreden bent over je aankoop, stuur het terug voor volledige terugbetaling. Gemakkelijk en eenvoudig. Het enige wat je vragen het item te retourneren in de originele verpakking en in de staat waarin je het hebt ontvangen. Je kunt het eenvoudig terug sturen naar ons adres. 

Indien je van mening bent dat wij een fout hebben gemaakt of indien het item is beschadigd in transport, neem dan a.u.b. contact met ons op en we zetten het onmiddellijk recht. Als wij een fout hebben gemaakt sturen we je een gefrankeerde retourlabel om het item kosteloos aan ons te retourneren. We ruilen of crediteren het item direct.

Derks wielersport is niet de producent van dit product. Alle informatie, tekst, grafische afbeeldingen en links op onze website zijn gebaseerd op technische gegevens waarvan wij geloven dat deze betrouwbaar zijn. De informatie welke door ons wordt geleverd is uitsluitend bedoeld als richtlijn voor het gebruik.  Wij gaan er van uit dat u over de  technische vaardigheden beschikt om de gegevens naar eigen goeddunken en risico's te interpreteren.

Derks wielersport biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, afbeeldingen, koppelingen of andere gegevens op onze website.

Aangezien de gebruiksvoorwaarden die resulteren uit gegevens op onze website buiten het beheer van Derks wielersport vallen, kunnen wij geenszins aansprakelijk worden gesteld voor resultaten, schade, speciaal of consequent, direct of indirect, die voortvloeien uit de toepassing van gegevens op deze website.

Beoordelingen Beoordelingen (0)

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5