Offline - je kunt een bericht achter laten.
Maxim Energy Reep Appel-Kaneel (55gr)
  • Maxim Energy Reep Appel-Kaneel (55gr)

Maxim Energy Reep Appel-Kaneel (55gr)

€ 1,49
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

Appel-Kaneel energy (55gr)y reep Maxim

Aantal
Tijdelijk niet leverbaar

Maxim Energiereep

Een energiereep boordevol met koolhydraten. Deze heerlijke, hoog-koolhydraatrijke (70%) en vetarme repen bevatten fruit, granen, glycosesiroop en maltodextrin. Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron voor uw spieren tijdens het sporten. Door het gebruik van een combinatie van snelle en langzame koolhydraten bent u voorzien van snelle en langdurige energie.

Gebruik een Maxim-reep 2 a 3 uur voor het sporten en je bent klaar om te gaan! Daarnaast zijn deze repen ook zeker geschikt voor gebruik tijdens het sporten, vooral bij lange tochten.

Verder:

 

  • 9 vitamines toegevoegd
  • makkelijk te openen
  • ook geschikt voor vegetariërs
  • gezond alternatief voor "candy-bars"


EAN: 5704190111427

Maxim Energy Reep Appel-Kaneel

Wij zijn officieel dealer voor Maxim Energy repen  en bieden dit artikel aan voor een scherpe prijs. Wilt u meer informatie over Maxim Energy Reep Appel-Kaneel    ontvangen dan in de productomschrijving is opgenomen stuur ons dan een email met uw vraag. De levertijd van Maxim Energy Reep Appel-Kaneel pact  is aangegeven bij het artikel. Voor de specifieke vragen  is beter navraag te doen via onze binnendienst. Op deze manier kunnen wij u rechtstreeks informatie verstrekken omtrent de diverse mogelijkheden en de verwachte levertermijn voor Maxim Energy Reep Appel-Kaneel .

Heeft u ervaring met Maxim Energy Reep Appel-Kaneel pact  dan kunt u een review plaatsen zodat anderen uw ervaring en mening kunnen lezen.

Wilt u Maxim Energy Reep Appel-Kaneel  bestellen dan kan dat eenvoudig door het artikel aan de winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Maxim Energy Reep Appel-Kaneel  en ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling  zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd. Van uw bestelling  ontvangt u per email een bevestiging.

Via ons systeem ontvangt u de verzendinformatie per email zodra het pakket via GLS of PostNL met uw is verstuurd.  Mochten zich ooit problemen voordoen met uw Maxim Energy Reep Appel-Kaneel  of heeft u vragen over de houdbaarheid neem dan gerust contact met ons op.

5704190111427
chat Reacties (0)