In prijs verlaagd! Kettingblad SRAM 36T MTB 2x11 speed BCD104 Bekijk groter

Kettingblad SRAM 36T MTB 2x11 speed BCD104

11.6218.022.002-710845770159

Nieuw product

Kettingblad SRAM 36T MTB 2x11 speed BCD104

Meer details

Vandaag besteld, morgen in huis *

€ 41.95

-€ 57.00

€ 98.95

Datasheet

speed11 speed
Materiaalaluminium
ToepassingMTB
Crankstel2x11S
BCD / steek104ø
kettingblad positiebuitenblad
tanden36T
bevestiging4 arm

Meer informatie

Kettingblad SRAM 36T MTB 2x11 speed BCD104


Specificaties

    Artikel categorie 11.6218.022.002
    Groep Kettingblad
    Kleur Blast black
    Maat 36 Tands (2x11) / Steek 104
    Merk Sram
    Specificatie ATB Aluminium T6000

voordelen:

  • lichter dan een stalen kettingblad
  • roest niet

nadelen

  • duurder dan een stalen kettingblad
  • minder slijtvast dan een stalen kettingblad

DAAROM KIES JE DERKS WIELERSPORT

*  Verzendkosten vanaf €3,95, gratis verzending vanaf €150,-
*  Groot assortiment
*  Voorraad houdend, snelle levering
*  Telefonische bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 17:00: +31(0)624 179 798Incrementele verbeteringen. Continue verbeteren. Revolutionaire Innovatie. Wanneer deze voortdurend worden voortgebracht en op elk kenmerk van elk onderdeel, is het resultaat dat de algehele prestaties die simpelweg nooit voor niets zijn. En voor echte fietsliefhebbers is er niets meer verheugend dan het bereiken van de ultieme rit. En het beste is dat we het gewoon beter verbeteren.

Dit is waarover SRAM gaat. Zeker, een toevallige rijders zal een goede prestatie, betrouwbaarheid, betrouwbaarheid en alle standaardkwaliteiten waarderen die men zou verwachten, waarderen. Maar het zijn de rijders die fietsen huren en ademen die ons het meest liefhebben, omdat ook fietsen zijn waar we van houden. In feite zijn ze onze enige liefde.

Slim en vooruit denken.

Fietscomponenten zijn alles wat we doen - daarom doen we ze zo goed. SRAM, LLC begon met het doel om het absolute beste schakelsysteem te creëren en de fietswereld voor altijd te veranderen met de introductie van Grip Shift. Om de innovatie te ondersteunen, hebben we geïnvesteerd in Sachs Bicycle Company en een fabrieksfaciliteit in Schweinfurt Duitsland gebouwd. We hadden de visie en het verlangen om onze aanwezigheid in de industrie uit te breiden, zodat we de beste schorsingsbedrijf RockShox vonden die ermee samenhangen en grote opwinding in de wereldwijde fietsgemeenschap creëren. Niet tevreden om daar te stoppen, we wisten onze lijn uit te breiden met de beste remmen, onderbeugels en cranksets zouden de rit nog meer verfijnen. Dus we hebben samengewerkt met Avid en Truvativ.

Nu we de totale rijtrein nirvana hebben bereikt, blijven we technologische en technische vooruitgang zoeken en implementeren, omdat we het toppunt van de ultieme rit compulsief verfijnen en herfinancieren.SRAM Corp. is een Amerikaans bedrijf dat fietsonderdelen produceert. Het is opgericht in 1987 in Chicago, Illinois, Verenigde Staten van Amerika. SRAM produceert derailleurs, verstellers voor de versnellingen, kettingen en cassettes voor mountainbikes. Voor de gewone fiets produceert het verstellers voor de versnellingen, remhendels en trommelremmen. In oktober 2006 is het met een complete groep voor racefietsen op de markt gekomen. (Een groep omvat alle bewegende delen van een fiets.)

SRAM's grootste concurrent in de productie van fietsproducten is Shimano. SRAM heeft een klein aandeel op de markt van mountainbikeonderdelen. Sinds oktober 2006 heeft het ook onderdelen voor racefietsen op de markt, in die sector is het de concurrent van Shimano en Campagnolo. In de loop der jaren kocht SRAM de fabrikanten Rockshox (een producent van mountainbikeveringen), Avid (een producent van mountainbikeremmen) en Truvativ (een producent van fietsonderdelen) op. Deze bedrijven vormen samen de SRAM-groep. Hierdoor kon SRAM een volledige groep aanbieden voor de mountainbike en zo beter concurreren tegen Shimano dat ook een volledige groep voor de mountainbike op de markt bracht.

SRAM produceert derailleurs, verstellers/shifters, kettingen en cassettes voor racefietsen en mountainbikes. SRAM produceert zijn groepen in verschillende prijs/kwaliteit klassen elk met een aparte naam. De derailleurs en verstellers worden in sets met eenzelfde prijs- en kwaliteitsklasse verkocht. Het bedrijf verkoopt ook verstellers (shifters) die compatibel met die van Shimano zijn. Deze shifters zijn zogenaamde "trigger" en "draai" shifters, dit is een ander systeem dan datgene dat door Shimano gebruikt wordt waardoor sommige fietsers voor dit systeem kiezen omdat ze dit beter vinden. De kettingen en cassettes zijn sowieso Shimano compatibel en worden om die reden apart van de onderdelensets verkocht. Ook hier kiezen veel fietsers vaak voor kettingen en cassettes van SRAM in combinatie met een Shimano groep omdat deze onderdelen lichter zijn, een mooier uiterlijk hebben en/of goedkoper zijn dan die van Shimano. SRAM kwam als eerste op de markt met draadloze verbinding voor electronische schakelsystemen.

SRAM 11 speed kettingen als PC RED 22, PC1170, PC X! en 10 speed kettingen zoals PC 1091 en PC1071 hebben de SRAM reputatie op gebied van slijtvastheid en schakelprestaties hoog te houden