I.v.m. EU wetgeving moeten wij u om uw toestemming vragen en melden dat deze website gebruik maakt van functionele en statistische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo mogelijk te laten functioneren. Gaat u door dan accepteert u dit.

cancel

Gebogen borgveertang intern
  • Gebogen borgveertang intern

Gebogen borgveertang interne circlip

€ 6,95
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

Deze gebogen borgveertang intern is ideaal voor gebruik door de zelfsleutelende fietser. Gemaakt van chroom molybdeen staal.  Deze borgveertang is ontworpen voor het verwijderen en installeren van interne borgveren, die veel worden gebruikt als vasthoud ring in naven en cassettebodies. Deze borgveertang is geschikt voor gebruik met interne borgveren met diameters van 19 mm tot 50 mm. De anti-slip handgrepen zorgen voor een comfortabele en stevige greep.

Aantal
Tijdelijk niet leverbaar

Bij status "Op voorraad", op werkdagen voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden.

Gebogen borgveertang intern

interne borgveer

Voorbeeld van een interne borgveer / circlip

Deze gebogen borgveertang intern is ideaal voor gebruik door de zelfsleutelende fietser.. Deze borgveertang is ontworpen voor het verwijderen en installeren van interne borgveren, die veel worden gebruikt als vasthoud ring in naven en cassettebodies. Deze borgveertang is geschikt voor gebruik met interne borgveren met diameters van 19 mm tot 50 mm. De anti-slip handgrepen zorgen voor een comfortabele en stevige greep.

  • Diameter van de ringen: 19-50 mm
  • Borgveertangen voor het plaatsen en verwijderen van vasthoudringen
  • Met anti-slip beklede handvatten, binnenvering en gepolijste, vernikkelde bek
  • Lengte gebogen tang: 180 mm
chat Reacties (0)